Καίτη Κωνσταντίνου: Η «Σωσώ» σχολιάζει την ομοιότητά της με τον Οικονομόπουλο

Η αγαπημένη «Σωσώ» από τα «Εγκλήματα» -κατά κόσμον Καίτη Κωνσταντίνου- βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, την ομοιότητά της με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο

Η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές χάρη στο αστείρευτο ταλέντο της και αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», μας έδωσε και μια απολαυστική συνέντευξη μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show».

Η ατάκα της ηθοποιού που άφησε άφωνο τον παρουσιαστή

Κατά την έναρξη της εκπομπής, η ηθοποιός κατάφερε να αφήσει άφωνο τον παρουσιαστή με μια ατάκα της, λέγοντάς του πως πήγε εκεί ως καλεσμένη επειδή έμαθε ότι δίνουν δώρο ένα ακριβό κινητό τηλέφωνο!

Λίγο μετά, βέβαια, η Καίτη Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως βλέπει την εκπομπή γιατί θεωρεί ότι «πάει από το καλό στο καλύτερο» και ήθελε πολύ να πάει και να συναντήσει από κοντά τον παρουσιαστή.

«Είδαν την αφίσα και είπαν "Α, τραγουδά η Καίτη"»

Όταν ο παρουσιαστής σχολίασε την ομοιότητά της με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, αναφέροντας ένα περιστατικό από τότε που τους είχαν μπερδέψει, η ίδια δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί, δίνοντας μάλιστα και περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Είδαν την αφίσα και είπαν: "Α, τραγουδά η Καίτη"». Αμέσως μετά σχολίασε και τα μαλλιά του Νίκου Οικονομόπουλου, λέγοντας: «Ευτυχώς βάφτηκε», εκθειάζοντας ωστόσο τη φωνή του.

Η ξαφνική «εισβολή» στο πλατό 

Και εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά και η ηθοποιός σχολίαζε την ομοιότητά της με τον Οικονομόπουλο, μια ξαφνική «εισβολή» στο πλατό άλλαξε τα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, στο πλατό του «The 2night show» εισέβαλε η παρουσιάστρια του «Rouk-Zouk» Ζέτα Μακρυπούλια.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η ηθοποιός έμειναν άφωνοι από την «εισβολή» της Ζέτας Μακρυπούλια. Βέβαια, όπως είπε η ίδια η παρουσιάστρια, βρέθηκε στο γύρισμα της εκπομπής προκειμένου να πει «Χρόνια πολλά» για την ονομαστική εορτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια του «Rouk-Zouk» δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Καίτη Κωνσταντίνου αλλά και για τον φίλο της Γρηγόρη. Στη συνέχεια, του έδωσε ένα φιλί, του ευχήθηκε και αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM