Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε πως αντέδρασε η πεθερά του όταν τον γνώρισε

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και μίλησαν για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους και τον γιο τους, Άγγελο

Το βράδυ της Τετάρτης (4/2) ο Γιώργος Παπαδόπουλους και η Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», όπου, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την γνωριμία τους, την σχέση τους και τον μονάκριβο γιο τους.

«Όλοι οι τρελοί ταιριάξαμε»

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος περιέγραψε την αστεία αντίδραση της πεθεράς του στην πρώτη τους συνάντηση.

«Μου λέει "θα έρθουν η μαμά μου, με τη θεία μου και τον αδελφό μου στη Θεσσαλονίκη". Της λέω "θέλω να τους γνωρίσω". Εγώ ζήτησα να τους γνωρίσω. Κακιά στιγμή! Πάω στο σπίτι, χτυπάω την πόρτα, μου ανοίγει την πόρτα και είναι όλοι ήδη μέσα, έτοιμοι. Λέω "γεια" και πάω στην κουζίνα να φτιάξω έναν καφέ και έρχεται η πεθερά μου από πίσω μου, με πιάνει από τον γιακά και μου λέει: "Άκου να σου πω! Δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου!". Της λέω "ούτε εγώ θέλω να πληγωθώ". Αυτό ήταν το "καλημέρα" της. Τώρα μιλάμε συνέχεια. Όλοι οι τρελοί ταιριάξαμε», είπε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για το παιδί του, με την όμορφη Γαλάτεια να σημειώνει πως έγινε μητέρα αρκετά μικρή – στα 22 της – αλλά δεν θα το άλλαζε με τίποτα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε, μάλιστα, πως θα ήθελαν δεύτερο παιδί, χωρίς να βιάζονται. Επιπλέον, αποκάλυψαν ότι δεν έχουν παντρευτεί, αλλά αισθάνονται σαν παντρεμένο ζευγάρι, ενώ είπαν χαρακτηριστικά πως η πιο μεγάλη στιγμή στη ζωή τους ήταν η γέννηση του Άγγελου.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπαν: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM