Ελένη Βιτάλη για τις καταγγελίες: «Έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου»

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τη ζωή και την καριέρα της και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσα ακούγονται για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης/παρενόχλησης και λεκτικής/σωματικής βίας στον χώρο του θεάματος

Η διακεκριμένη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στο «Σπίτι με το Mega», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», και αναφέρθηκε στη ζωή εν μέσω πανδημίας, στην πορεία της στο τραγούδι και φυσικά στις καταγγελίες που έχουν «βουλιάξει» τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν είμαι κύβος, αλλά πορτοκάλι»

Αρχικά, η τραγουδίστρια είπε: «Καλώ μουσικούς στο σπίτι με τα μέτρα που πρέπει και δεν νιώθω ότι έχω αποκοπεί από το τραγούδι. Δεν ισχύει ούτε το όσο ζω θα τραγουδάω ούτε ότι σταματάω, ρολάρω με τη ζωή. Δεν είμαι κύβος, αλλά πορτοκάλι».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη αναφέρθηκε σε ακραίες εκφράσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό της και αποκάλυψε: «Μια φορά, μια κυρία από την πολλή αγάπη της μου έριξε μία στην πλάτη και έπεσα κάτω».

«Είναι απαράδεκτα»

Τέλος, αναφορικά με τις καταγγελίες και τα περιστατικά στον καλλιτεχνικό χώρο που βγαίνουν τελευταία στην επιφάνεια, η τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεκτα. Έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου. Τα κορίτσια και τα αγόρια ταλαιπωρήθηκαν, αλλά οι κύριοι που ξέρουν να κάνουν τον μάγκα στον αδύναμο θα μαζευτούν τώρα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM