Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Εκτός από την Ηλιάνα Αραβή, άλλη μία νέα καταγγελία στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση έχει να αντιμετωπίσει ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, καλείτε να αντιμετωπίσει και νέα δεύτερη καταγγελία, για σεξουαλική παρενόχληση, που προέρχεται από μια νέα κοπέλα και θα κατατεθεί επίσημα στο ΣΕΗ. Έτσι θα σχηματιστεί φάκελος και την καταγγελία θα εξετάσει το πειθαρχικό.

«Να αναφέρουμε ότι η ειδική επιτροπή του σωματείου βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία και εξετάζει ενδελεχώς κάθε καταγγελία. Επίσης, μπορούμε να πούμε ότι οι καταγγελίες μπορούν πλέον να στέλνονται και μέσω email» ειπώθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Είμαι ένας ηθοποιός 40 χρόνια στο σανίδι»

Ο Παύλος Χαϊκάλης επενέβη στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σε όλα τα Μέσα βλέπω "ο πρώην υπουργός κοινωνικής ασφάλισης". Δεν είμαι αυτό. Είμαι ένας ηθοποιός 40 χρόνια στο σανίδι, κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Βγαίνω, βγήκα και παραδέχτηκα για να λογοδοτήσω για την ουσία των πραγμάτων, αλλά δεν κατανοήθηκαν αυτά που είπα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM