Χαϊκάλης: «Γιατί η Ηλιάνα δεν έκλεισε το τηλέφωνο και με άφησε να φτάσω στην κορύφωση;»

Για την κατηγορία εις βάρος του από την Ηλιάνα Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση  μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στο «On time» για την καταγγελία που έκανε η Ηλιάνα Αραβή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία, γιατί όλοι λένε ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο απλά», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Πώς αισθάνεσαι εσύ;

«Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου, και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή, εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια, τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;».

Θα σ' το κλείσω.

«Από εκεί και πέρα τι να σου πω…».

Εσύ σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά;

«Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι πέντε ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες».

Πώς σου φαίνονται αυτά που έγραψε η Έλενα Ακρίτα περί «παλιάς κοπής»;

«Να ‘ναι καλά, τώρα που είμαι σε μια δύσκολη θέση που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω παρακάτω».

Έγραψε για σένα και ο Αύγουστος Κορτώ κάτι σχετικά με αυτό που είπες για τους άνδρες παλιάς κοπής.

«Ποιος είναι ο Αύγουστος Κορτώ;».

Ο συγγραφέας.

«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει. Αλλά ως τι με βρίζει; Ότι ήταν βάναυσο αυτό το οποίο έκανα; Δηλαδή, αν βγει για μένα, για τους άλλους τι πρέπει να βγει; Δεν έγινε η πράξη, αλλά τέλος πάντων. Βρήκε να πει για μένα. Άσ’ το, σε παρακαλώ, τώρα.

Ξέρεις ποια είναι η ιστορία; Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να γυρίσει και να πει δημόσια "ρε παιδιά, δεν είναι έτσι αυτός ο άνθρωπος". Σαράντα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα να βγαίνει ο Κορτώ, που δεν τον ξέρω. Τι να πω τώρα εγώ. Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM