Παύλος Χαϊκάλης για Ηλιάνα Αραβή: Ζητάω δημόσια συγγνώμη

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη μετά την ανώνυμη καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή αποκάλυψε χθες σε εκπομπή του OPEN, πως στα 17 της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή που φοιτούσε, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον ηθοποιό. Σήμερα ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να μιλήσει, -καθώς αναγνώρισε πως εκείνη αναφερόταν σε κείνον- και θέλησε να διαφωτίσει το περιστατικό, χωρίς «να ακυρώσει τα λεγόμενα της ηθοποιού».

Αρχικά ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να καταστήσει πιο σαφείς τις δηλώσεις που είχε κάνει προ ολίγου καιρού, απαριθμώντας μια σειρά από περιστατικά που έχουν συμβεί στο χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Όταν έλεγα ότι αυτά είναι γνωστά στον χώρο του θέατρου, αναφερόμουν σε γνωστό πρωταγωνιστή, ο οποίος ανέβαζε στον θίασο τις γυναίκες και έλεγε όποια από εσάς δεν έχω π@@@ξει να κάνει ένα βήμα μπροστά και δεν έκανε καμία. Ηθοποιούς που έκοβαν τα ρούχα των συμπρωταγωνιστών τους για να μην μπορούν να βγουν στην έναρξη, ηθοποιούς που εξανάγκαζαν συναδέλφους να κάνουν ασελγείς πράξεις με την πόρτα ανοιχτή».

«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός για το περιστατικό με την Ηλιάνα Αραβή δήλωσε: «Την Ηλιάνα την γνώρισα όταν ήταν 19 ετών. Αυτά που παραδέχτηκε σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της είναι ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή. Ήξερε το ενδιαφέρον μου, δεν το αποδέχτηκε» και συμπεριφέρθηκε ως "κυρία", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός δήλωσε: «Επειδή είμαι αρσενικό παλιάς κοπής -και πιστεύω ότι ξέρω να φέρομαι σε μία γυναίκα- όταν μια γυναίκα μου λέει όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει, δεν τα παρατάω εύκολα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης. «Φτάσαμε σε ένα σημείο να μιλάμε στο τηλέφωνο, είχε τελειώσει τότε από την σχολή, γιατί όσο ήταν στην σχολή δεν την είχα καταπιέσει ή προσβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο».

Αναφορικά με το τηλεφώνημα και την καταγγελία της κα. Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση, ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε πως «είναι πολύ συζητήσιμο πώς διαχειριζόμαστε το θέμα του πρόστυχου λόγου».

«Εάν αυτό ήταν κάτι που σε εκείνη την τρυφερή ηλικία την πείραξε, της ζητάω δημόσια συγγνώμη και από αυτήν και από την μητέρα και τον πατέρα της. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση μείωσης της προσωπικότητας. Ήταν αν θέλετε μία υπέρμετρη έκφραση ερωτισμού δικού μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το παρακάτω απόσπασμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM