Αναστασοπούλου: «Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε έξω από το υπουργείο Πολιτισμού μαζί με άλλους συναδέλφους της ζητώντας την παραίτηση της κ. Μενδώνη και αποκάλυψε πως γνώριζε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η γνωστή ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μίλησε στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας πως γνώριζε για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη εδώ και 20 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε:

«Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεση.

Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο; Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει “γιατί τώρα”, ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση.

Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ