Σκιαδαρέσης: «Η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από χθες»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός για την υπόθεση Λιγνάδη αλλά και για την τοποθέτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη

Η ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις που σημειώνονται στο χώρο της υποκριτικής και την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά για τη θέση που διατήρησε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

«Επώνυμες ήταν και οι προηγούμενες καταγγελίες, έτσι δεν είναι; Η καταγγελία του Νίκου Σ. ήταν επώνυμη. Το όνομα μπορούσε να το ζητήσει η εισαγγελία από τη δημοσιογράφο», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Δεν έχει σημασία τι γνώριζα και τι δε γνώριζα εγώ. Σημασία έχει τι γνώριζαν αυτοί που έπρεπε να γνωρίζουν, όπως το υπουργείο. Εγώ είχα ακούσει πολλές φήμες, δεν είχαν κανένα στοιχείο, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι. Το θέμα είναι ότι 15 ημέρες τώρα, που γνώριζε το υπουργείο και όλοι μας όλες τις φήμες, αδρανούσε. Είναι προσβολή να λέει ότι εξαπατήθηκε με υποκριτική τέχνη η υπουργός Πολιτισμού. Το υπουργείο 15 ημέρες τώρα δεν είχε καμία αντίδραση που μας αντιπροσωπεύει. Το λιγότερο που θέλουμε είναι μια συγνώμη και μια παραίτηση», συνέχισε ο ίδιος.

Τι δήλωσε ο ηθοποιός για την υπόθεση Λιγνάδη

«Πίσω από την υπόθεση Λιγνάδη φοβάμαι ότι κρύβονται πολλά. Έχουμε ακούσει για ΜΚΟ, για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που έχουν πάρει μέρος σε αυτή την ιστορία, και εκεί είναι η ανησυχία μου. Εμένα με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι προμηθευτές. Ακούσαμε μεγάλα ονόματα και εκεί είναι το θέμα. Τα προσφυγόπουλα δεν πρόκειται να καταφύγουν σε κανένα δικηγόρο», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από εχτές. Δεν νοείται πνευματικός άνθρωπος, υπουργός Πολιτισμού, να είπε αυτά που είπε. Όφειλε να ξέρει. Πώς όρισε έναν άνθρωπο γενικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και δεν ρώτησε, δεν έμαθε τίποτα; Δε υπάρχουν αυτά», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM