Όταν ο Λιγνάδης έδινε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν οι δάσκαλοι με τα παιδιά

Η συνέντευξη του Δημήτρη Λιγνάδη στη Χριστίνα Πολίτη

- Οι συμβουλές του ηθοποιού προς τους μαθητές της υποκριτικής

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή. Ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά και όλο το πανελλήνιο έχει παγώσει από τη σωρεία καταγγελιών εις βάρος του γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη και τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Σημειώνεται πως, παρά το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί, το οποίο εμπλέκει πολιτικούς, ΜΚΟ και ακόμη έναν ηθοποιό για τον οποίο ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης, ο Λιγνάδης εμφανίστηκε εριστικός στην ανακρίτρια, λέγοντας ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες και πως δεν έχει ιδέα για τις καταγγελίες.

Ωστόσο, στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στο κανάλι Epsilon και τη Χριστίνα Πολίτη και, μεταξύ άλλων, έδινε τις... συμβουλές του ως δάσκαλος που ασχολείται με παιδιά!

Το απόσπασμα της συνέντευξης:

-Έτσι είναι το παιχνίδι..Πρέπει σε αυτά τα παιδιά και στους μαθητές σου να πεις "Φάτε με να δυναμώσετε"'.#Λιγναδης_παιδεραστης #Κυβέρνηση_Neverland#Λιγνάδης pic.twitter.com/2Qae13eyLL

— Οργόνη ᵖᵃʳᵒᵈʸ (@Tsiraklas1) February 21, 2021

Συγκεκριμένα, απαντά στην ερώτηση της Χριστίνας Πολίτη, λέγοντας τα εξής:

«Να σας πω κάτι, επειδή είμαι και δάσκαλος, θεωρώ ότι πρέπει ο παλιός ηθοποιός όχι μόνο να δίνει χώρο στους νέους, να τους ζητάει να τον φάνε. Χρειάζεται μεγάλη γενναιοδωρία, αλλά για να έχει γενναιοδωρία, χρειάζεται κατά κάποιον τρόπο να είσαι... χορτασμένος. Σαν τερματοφύλακας, έχω πιάσει τα άπιαστα, αλλά έχω φάει και θεαματικά γκολ. Έτσι όμως είναι το παιχνίδι. Στους μαθητές σου σαν δάσκαλος πρέπει να πεις ''ξεπεράστε με’’, ’’φάτε με να δυναμώσετε’’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM