Μπουρδούμης: «Έγινε μια κρούση από σπουδαίο σκηνοθέτη - Έπαθα ναυτία»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε για τον κύκλο καταγγελιών που έχει ανοίξει στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί και ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση από σπουδαίο σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι ένα κοινωνικό θέμα. Η κοινωνία μας έχει διάφορες βιτρίνες. Μία ισχυρή βιτρίνα είναι του θεάτρου, του θεάματος. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική. Όλοι μας θέλουμε να μπούμε σε αυτό τον λαμπερό κόσμο, το οποίο όμως έχει βαθύ σκοτάδι. Λίγο πριν βγεις στο φως της σκηνής, περνάς από το σκοτάδι. Ο ηθοποιός καλείται να κοιτάξει μέσα στο σκοτάδι. Αυτό το σκοτάδι πρέπει να το λαμπρύνουμε. Είναι υποχρέωση της δικής μου γενιάς, να βγουν προς τα έξω. Είμαι μαζί με τα κορίτσια και τα αγόρια»

«Έγινε μια κρούση από σπουδαίο σκηνοθέτη - Έπαθα ναυτία»

«Είχα κι εγώ κατά καιρούς. Δεκαεννιά ετών που δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Μπαίνεις σε έναν χώρο που είναι κάτι καινούργιο για σένα. Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα και σιγά - σιγά η σχέση δασκάλου και μαθητή δημιούργησε μια εμπιστοσύνη. Σε ένα μάθημα έγινε μια κρούση παραπάνω κι εγώ αντέδρασα. Το σταμάτησα και έπαθα σχεδόν ναυτία εκείνη την ώρα. Εξαφανίστηκα και δεν τον ξαναείδα. Με κυρίευσε ο φόβος κυρίως και έλεγα μήπως φταίω εγώ; Μου μπήκαν ερωτήματα και μήπως αυτό μου κάνει κακό στη δουλειά.

Πέρασε ο καιρός, είπε τη συγγνώμη του και η σχέση μας αποκαταστάθηκε πολύ σύντομα. Το μήνυμα που θέλω να περάσω από τη δική μου ιστορία είναι ότι και μπορείς να μιλήσεις και δεν τρέχει κάστανο. Όχι ως εδώ, δεν συμβαίνει τίποτα και δεν θα μου κάνεις κακό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM