Τζωρτζάκης: «Μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπ. Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα»

Ο Χάρης Τζωρτζάκης μίλησε για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο και τόνισε την αδιαφορία της υπουργού Πολιτισμού μπροστά σε ένα κύκλωμα παιδεραστίας

Ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Τζωρτζάκης, ξέσπασε, δηλώνοντας πως «μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα»

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε: «Δε φημολογείται, αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας. Δε μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία.

 

Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα. Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να "γράφουν" τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δε φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή... Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση»

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου σημείωσε πως δεν είναι δουλειά της υπουργού Πολιτισμού να κάνει έρευνα. Τότε ο Χάρης Τζωρτζάκης της απάντησε με έντονο ύφος: «Δε ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή γνώριζε, αν γνώριζε να παρέμβει ο εισαγγελέας, αλλά να παραιτηθεί επειδή δεν γνώριζε»

Η ανάρτηση του ηθοποιού

«Η υπουργός Πολιτισμού είπε δημόσια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, που η ίδια διόρισε ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου κατ’ εντολή του Μητσοτάκη, είναι ενας επικίνδυνος άνθρωπος που την εξαπάτησε. Το είπε πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ενοχή του. Μα καλά ρε ξεφτίλες εσείς δε μας λέγατε μέχρι χθες ότι αυτά είναι ζητήματα της δικαιοσύνης και να μην είμαστε ανθρωποφάγοι γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας; Αν αυτό δεν είναι συγκάλυψη κουκούλωμα και διαχείριση πολιτικού κόστους σε υπόθεση βιασμών ανηλίκων κατά εξακολούθηση και κατά συρροή τότε τι είναι; Πείτε μας γαμω την ψυχραιμία σας. Κόζα Νόστρα είστε»

Post χάρη τζωρτζάκη για μενδώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM