Βάσια Θεοδοσίου: Οι δυσκολίες της καραντίνας και η θετική σκέψη για το μέλλον (pics+vid)

Η Βάσια Θεοδοσίου μίλησε αποκλειστικά στο News2U για τη δική της καραντίνα, η οποία είναι διαφορετική, καθώς είναι νιόπαντρη.

Ωστόσο, το άγχος, η θλίψη και η ανασφάλεια είναι κυρίαρχα συναισθήματα αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, αλλά η τραγουδίστρια προσπαθεί να έχει θετική σκέψη.

Πού σε βρήκε η καραντίνα;

«Με βρήκε σε μια πολλή όμορφη, δημιουργική και ανοδική πορεία της δουλειας μου και της προσωπικής μου ζωής»

Διανύουμε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο. Εσύ πώς την αντιμετωπίζεις;

«Όπως όλος ο κόσμος με τα πάνω μας και τα κάτω μας , με άγχος , με θλίψη , με αγωνία , πότε με αισιοδοξία, πότε με απαισιοδοξία ...προσπαθώ όμως πολύ να είμαι θετική , ήρεμη και αισιόδοξη. Νομίζω πως δεν έχουμε και άλλη επιλογή!!! Αν το δούμε διαφορετικά την πατήσαμε»

Τι συναισθήματα σου δημιουργεί όλη αυτή η κατάσταση;

«Περίεργα όχι με την όμορφη έννοια της λέξης. Μου δημιουργεί σίγουρα φόβο , θλίψη , ανασφάλεια όμως μου δημιουργεί και ένα συναίσθημα δύναμης σαν λαός στο να βλέπω πως στα δύσκολα όλοι γινόμαστε ένα , βρίσκουμε τρόπο να μοιραζόμαστε στιγμές , προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και όσοι πραγματικά αγαπιόμαστε όλο αυτό μας ενώνει πιο δυνατά»

Πώς περνάς την ημέρα σου στο σπίτι;

«Με τον άντρα μου να μαγειρεύουμε, να παίζουμε, να συμμαζεύουμε, να μιλάμε για το μέλλον μας ,τα όνειρα μας και με την προσμονή πως θα έρθουν όμορφες στιγμές να βιώσουμε »

Έχεις ανακαλύψει νέα στου ταλέντα; 

«Νέα ταλέντα δεν μπορώ να σου πω πως έχω ανακαλύψει , σίγουρα όμως έχω ανακαλύψει πολλά πράγματα για μένα , για τους γύρω μου , για τους φίλους μου. Ωστόσο, έχω ασχοληθεί αρκετά με τη μαγειρική»

Το #ΜένουμεΣπίτι τελικά είναι εύκολη υπόθεση;

«Το μένουμε σπίτι είναι εύκολη υπόθεση, ναι και εγώ είμαι του σπιτιού πολύ ...το μένουμε όμως αναγκαστικά στο σπίτι με δύσκολες συνθήκες επιβίωσης για τον καθένα αυτό είναι πραγματικά δύσκολο και σκληρό . Όμως είπαμε όταν δεν έχεις επιλογή το μόνο που σου μένει να κάνεις για να μην τρελαθείς είναι να σκέφτεσαι θετικά»

Θεωρείς πως αυτή η περίοδος είναι ευκαιρία για αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα;

«Φυσικά! Εδώ είναι ίσως και το καλό σε εισαγωγικά του κακού που βιώνουμε. Βλέπεις συμπεριφορές , γνωρίζεις καλύτερα ανθρώπους που νομίζεις πως ήξερες , μιλάς μ' εσένα αρκετά και γενικότερα συνειδητοποιείς πολλά»

Πώς κρατάς επαφή με το κοινό σου;

«Με όμορφες φωτογραφίες , με επικοινωνία προσωπική , με live βιντεάκια, με τραγούδια, με θετικά μηνύματα, με αστεία κλπ κλπ»

Βοηθάει η μουσική σε αυτή τη δύσκολη περίοδο;

«Η μουσική βοηθάει πάντα, πόσο μάλλον τώρα. Φαντάσου πόσο άδεια θα ήταν η ζωή μας ακόμη κ αν είχε ο καθένας τα πάντα που θέλει ο καθένας χωρίς όμως τον ήχο της μουσικής ...τίποτα, ένας άδειος πλανήτης»

Τι είναι αυτό που έχει λείψει περισσότερο από την καθημερινότητά σου;

«Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ !!!! Όπως και σε όλους όσους αγαπούν την δουλειά τους είμαι σίγουρη πως ταυτιζόμαστε»

Σε αγχώνει για το πως θα είμαστε την επόμενη μέρα της λήξης της καραντίνας και των απαγορευτικών μέτρων; 

«Φυσικά και με αγχώνει. Όσο και να αγχωθώ όμως το σίγουρο είναι πως θα μου κάνω κακό αντί για καλό γι' αυτό προσπαθώ να βλέπω πάντα το καλό μέσα στο κακό. Ας λήξει με το καλό η καραντίνα και εγώ προσωπικά θα νιώσω όμορφα για το πρώτο θετικό και σημαντικό βήμα που θα συμβεί : το να βγούμε από την καραντίνα»

Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας, ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις;

«Live, live, live, live και ξανά live (χαχχαχα)»

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να δεχτούν όλα αυτά τα μέτρα και τις απαγορεύσεις. Εσύ ανήκεις σε αυτή την ομάδα;

«Όχι, δεν ανήκω κι αυτό γιατί δεν μου επιτρέπω σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα να μην πειθαρχώ σε μέτρα προστασίας βάζοντας σε κίνδυνο κάποιον ή κάνοντας του κακό»

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο;

«Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν όμορφες μέρες που πραγματικά θα μας δώσουν χαρά και ευτυχία»

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM