Η Κατερίνα Τσάβαλου μιλά για την καραντίνα και το θέατρο

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε αποκλειστικά στο womensnews για το πως βιώνει τη δεύτερη καραντίνα, για το θέατρο αλλά και για το χρόνο με την κόρη της.

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για το πως περνά αυτή η δεύτερη καραντίνα, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το θέατρο λόγω της πανδημίας, αλλά και για τον χρόνο που περνά με την μικρή της κόρη.

Η ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες. Έτσι, το γεγονός ότι το θέατρο έχει κατεβάσει «ρολά» το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας και κατ' επέκταση της καραντίνας, την προκαλεί βαθιά θλίψη. Αναφέρθηκε λοιπόν για αυτό το πλήγμα που δέχθηκε ο χώρος της υποκριτικής, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετοί συνάδελφοί της.

Η ίδια αναφορικά με το πως περνάει αυτή τη δεύτερη καραντίνα, σημείωσε πως αφιερώνει όλο τον χρόνο της στην οικογένειά της. Ενώ παράλληλα τόνισε πως τους τελευταίους μήνες είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει νέα πράγματα, όπως για παράδειγμα, ο διαλογισμός.

Ξεκινώντας θα ήθελα να μιλήσουμε για το πως βιώνετε την δεύτερη καραντίνα;

«Για μένα δεν έχουν αλλάξει πολλά από την πρώτη. Είναι σαν να τη συνεχίζω από πέρσι τον Μάρτιο. Κάνω ότι έκανα και πριν. Ασχολούμαι με την κόρη μου το σπίτι και την οικογένεια μου»

Είναι πιο εύκολη από την πρώτη;

«Υπάρχουν μέρες που είναι εύκολα και μέρες που με πιάνει φόβος γενικότερα για το τι θα γίνει»

Είναι ευκαιρία ν’ αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας;

«Είναι ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό για το πώς ζούμε τη ζωή μας γενικότερα. Στην οικογένεια μου πάντα αφιερώνω χρόνο, οπότε ίσως είναι ευκαιρία να αφιερώσω και λίγο στον εαυτό μου»

Ως μητέρα, η καραντίνα είναι εύκολη υπόθεση;

«Ως μητέρα που αυτή τη στιγμή δεν δουλεύω, ναι είμαι εκατό τις εκατό με την κόρη μου»

Ο περιορισμός είναι εύκολος για ένα παιδί;

«Στην ηλικία που βρίσκεται η κορούλα μου το βλέπει σαν παιχνίδι και της αρέσει που είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της ηθοποιού στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM