Αποκλειστικό: YFSF: Γιώργος Χρανιώτης: «Ο Μαζωνάκης είναι σκληρός και αδέκαστος»

YFSF: Λίγες μέρες έμειναν για την πρεμιέρα του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. 

 

Ο Γιώργος Χρανιώτης, ένας εκ των διαγωνιζόμενων του «Your Face Sounds Familiar», μίλησε στο News2u.gr... και είπε πολλά!

Μας αποκάλυψε κατά πόσο είναι τυχαία η επιλογή του buzzer, την άγνωστη γνωριμία του με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ποιον θεωρεί τον πιο «τσεκουράτο» κριτή του YFSF, αλλά και ότι ο... Αλέξης Γεωργούλης συντέλεσε στο να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε για να συμμετέχει στο φετινό σόου μεταμφιέσεων.

«Ήταν αρκετά αυτά που με έκαναν να πω το "ναι" στην πρόταση για το YFSF. Το πρώτο ήταν η επιμονή της γυναίκας μου. Μου έλεγε: "Για ποιο λόγο δε σου έχουν προτείνει ως τώρα να κάνεις το YFSF", επειδή ξέρει ότι έχω και μπάντα και τραγουδάω, τους "Imitate your Mother". Ο δεύτερος λόγος είναι ότι υπήρχε ένα project στο μυαλό μου που ήθελα να κάνω 10-15 διαφορετικά πράγματα, 15 διαφορετικά στυλ τραγουδιού σε live. Δηλαδή να κάνω ένα κομμάτι funk, ένα κομμάτι rock n roll, ένα κομμάτι garage rock, ένα κομμάτι παραδοσιακή ελληνική μουσική κτλ. Οπότε είναι ένα project μεταμόρφωσης το οποίο με ενδιέφερε πάντα» είπε και συνέχισε:

«Επίσης είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσει πάρα πολύ να εκτίθεμαι. Οπότε οτιδήποτε προκλητικό μου ανατεθεί στο YFSF, είμαι μέσα. Είτε είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι έγχρωμος, είτε είναι μια γυναίκα, είτε είναι κάποιος ο οποίος έχει άλλα κιλά από εμένα. Όλα αυτά μου φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Το τρίτο ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης που είναι στην κριτική επιτροπή, και θέλω κάποια στιγμή να με κρίνει! Γιατί ως τώρα έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο και έχουμε κριθεί ο ένας απ' τον άλλο».

-Άρα από αυτά που μου λέτε, υποθέτω πως το παρακολουθούσατε το σόου τα προηγούμενα χρόνια και φανταζόσασταν τον εαυτό σας εκεί...

«Για να είμαι ειλικρινής όχι, δεν τον φανταζόμουν γιατί το φοβόμουν. Το έβλεπα και έλεγα πόσο μάγκες είναι αυτοί οι άνθρωποι που το αποφασίζουν. Νομίζω ότι αυτό που με έκανε να αλλάξω γνώμη αφού μου έγινε η πρόταση και αφού είχα ακούσει την απορία της γυναίκας μου "Γιατί ρε Γιώργο δε σου έχουν πει ως τώρα;", ήταν ότι ήταν και πολύ ωραίο το timing με το θέατρο, γιατί δε θα το έκανα αν είχα και θέατρο. Δε θα ήθελα να αγχωθώ τόσο πολύ. Οπότε τελείωνα το θέατρο, είχα μιλήσει με την παραγωγή, ήξερα ότι τελειώνουν τα πάντα και μπορώ να αφοσιωθώ σε αυτό»

-Πού αλλού σας βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

«Θα με βρείτε σε live με την μπάντα μου. 21 του μήνα παίζουμε στο Garage, στην Ηλιούπολη, και 13 του μήνα παίζουμε στη Σπάρτη και θα συνεχίσουμε κάποια live.

-Με τους διαγωνιζόμενους γνωριζόσασταν από πριν; Έχετε δέσει σαν ομάδα; 

«Εγώ δεν ήξερα τα περισσότερα παιδιά. Κάποιους δεν τους ήξερα και καθόλου γιατί δεν είμαι πολύ φανατικό τηλεοπτικό κοινό. Βλέπω συγκεκριμένα πράγματα όταν χρειαστεί. Αλλά ήξερα όλη την κριτική επιτροπή. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε κάνει παρέα πριν από 20 χρόνια, με τον Αλέξη Γεωργούλη έχουμε παίξει σε μια παράσταση και μια ταινία μαζί, και έχουμε κάνει και παρέα. Με τη Μίρκα είχαμε ένα συγκλονιστικό βράδυ στα Κύθηρα πριν από 18 χρόνια που τα είπαμε όλα ο καθένας για τη ζωή του! Νομίζω ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά "αδελφοποιηθήκαμε". Με τον Σταρόβα όχι, ένα γεια λέγαμε και, επειδή είναι λίγο "τραχύς" ο Δημήτρης, πάντα λίγο τον φοβόμουν. Με την καλή έννοια»

-Άρα να φανταστώ πως είναι ο κριτής που σας αγχώνει περισσότερο στο παιχνίδι;

«Ο Μαζωνάκης με άγχωσε χθες (σ.σ. στο πρώτο γύρισμα) περισσότερο.  Γιατί είναι σκληρός και αδέκαστος! Πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ και με κάνει να θέλω να είμαι ακόμα καλύτερος. Αλλά ο Γιώργος είναι τσεκουράτος. Οπότε μπορώ να σου πω ότι την κριτική του Μαζώ την περιμένω με λαχτάρα, ανυπομονησία και με μια ανησυχία»

-Νιώθετε ανταγωνισμό στο παιχνίδι σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, ή το βλέπετε καθαρά σαν διασκέδαση;

«Όχι, καθόλου. Το βλέπω σαν ένα καραόκε πάρτι, που αν βγούμε πρώτοι θα κεράσουμε και ένα ποτό όλους τους άλλους. Αν βγούμε τελευταίοι, δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα αγχωνόμουν πάρα πολύ αν δεν ήμουν εγώ ικανοποιημένος σε μια εμφάνισή μου ή αν δεν είχα δουλέψει αρκετά. Αλλά είναι πολύ προσωπικά τα κριτήρια. Έχω κι εγώ κάποιες εμμονές με κάποια κομμάτια και κάποιους καλλιτέχνες που μακάρι να μου προταθούν ώστε να μπορέσω να τους ενσαρκώσω. Από εκεί και πέρα αυτό που με δελεάζει είναι να είναι κάτι πολύ μακριά από αυτό που είμαι και ας αποτύχω. Δεν με πειράζει. Δεν αισθάνομαι σαν το θέατρο, που είναι η δουλειά μου. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι. Το θέατρο δεν είναι ακριβώς ένα παιχνίδι. Θέλω να κάνω σωστά τη δουλειά μου και όσο πιο καλά μπορώ. Ενώ εδώ θέλω να τολμήσω και ας αποτύχω»

-Η επιλογή που γίνεται κάθε εβδομάδα για το ποιος θα υποδυθεί ποιον, είναι εντελώς τυχαία ή λέτε από πριν τις προτιμήσεις σας; Ή σκέφτεται και η παραγωγή τι θα ταίριαζε περισσότερο στον καθένα;

«Η συζήτηση που έχουμε κάνει είναι για τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Εγώ φρόντισα από πριν να πω στην παραγωγή να μην επενδύουν μόνο σε καλλιτέχνες που τους αγαπάω ή που θέλω να τους ενσαρκώσω, αλλά να με αιφνιδιάσουν. Ίσως να μην ήμουν τόσο γενναιόδωρος και ανοιχτός ως προς το τι μπορούν να μου δώσουν, αν υπήρχαν αποχωρήσεις στο παιχνίδι. Γιατί δεν θα ήθελα να φύγω από το YFSF»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: