Αποκλειστικό: YFSF: Ευρυδίκη: «Μου είχαν γίνει προτάσεις στο παρελθόν και έλεγα όχι» (pics)

YFSF: Το News2u.gr βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για το show μιμήσεων.

Η Ευρυδίκη είπε το μεγάλο «ναι» και θα είναι μια από τους 10 διαγωνιζομένους του «Your Face Sounds Familiar» και μοιράστηκε μαζί μας τον ενθουσιασμό της, μιας και η συμμετοχή της στο show ήταν κάτι που ποτέ δε φανταζόταν πως θα τολμούσε.

«Αυτό που με έκανε να πω τελικά το "ναι" ήταν το ότι σκέφτηκα πόσο ενδιαφέρον θα έχει όλο αυτό το ταξίδι, η ευκαιρία που θα μου δοθεί να αλλάξω τόσα πρόσωπα και να ανακαλύψω πράγματα που δεν ήξερα για εμένα και που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ. Το να πηδάς από το ένα πρόσωπο στο άλλο και από τα κωμικά στοιχεία που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας, στα δραματικά κάποιου άλλου, είναι κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ. Το είδα σαν πρόκληση. Μου αρέσει πραγματικά να βάζω προκλήσεις στον εαυτό μου και να μπαίνω σε διαφορετικούς ρόλους. Είμαι ούτως ή άλλως λάτρης των μιούζικαλ, άρα πιστεύω ότι μέσα από αυτό μπορεί να γίνω και καλύτερη σε κάποια πράγματα και να καταφέρω να παίξω κάποιους ρόλους που με ενδιαφέρουν. Άρα είναι ένα καλό practise αυτό για εμένα».

-Το βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια και φανταζόσασταν τον εαυτό σας εκεί, ή προέκυψε επειδή σας έγινε η πρόταση;

«Το έβλεπα. Δε φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου εκεί. Ίσα ίσα που έλεγα μπράβο στα παιδιά, γιατί αυτό που κάνουν είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και σκεφτόμουν πως είναι κάτι που εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω. Μου είχαν γίνει προτάσεις στο παρελθόν και έλεγα πάντα όχι. Νομίζω το είχα πει και δημόσια, ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να συμμετάσχω στο YFSF. Νομίζω ότι παρακολουθώντας το περσινό και βλέποντας ότι δίνονται κομμάτια από μια μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου, είδα κάτι πέρσι που με έκανε κι εμένα να πω ότι ίσως να μπορούσα να το κάνω αυτό κι εγώ. Και το αποφάσισα».

-Με τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους γνωριζόσασταν από πριν; Έχετε δέσει σαν παρέα;

«Με τους περισσότερους όχι. Γνώριζα από πριν τον Λάμπη Λιβιεράτο εννοείται, που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Είχε τύχει να γνωρίσω την Τάνια Μπρεάζου, που όταν συμμετείχε στο X-Factor τραγούδησα μαζί της ως καλεσμένη το «Μίσησέ με». Αλλά τα περισσότερα παιδιά δεν τα γνώριζα. Σιγά-σιγά δένουμε σαν παρέα γιατί έχουμε καθημερινές πρόβες. Μέσα από το πρώτο γύρισμα έχουμε έρθει ήδη πιο κοντά και νομίζω ότι έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας για να γίνουμε και φίλοι και μια καταπληκτική παρέα. Νομίζω θα τα καταφέρουμε».

-Ποιος κριτής σάς αγχώνει περισσότερο;

«Κανένας. Δε με αγχώνει η κριτική που θα μου γίνεται ούτε η βαθμολογία. Γιατί εκεί δε θα κρίνομαι ως Ευρυδίκη, αλλά θα κρίνεται η προσπάθειά μου να ενσαρκώσω κάποιον άλλον. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα τέλεια, αλλά θα προσπαθώ. Μάλλον, τέλεια δε θα είμαι ποτέ γιατί δεν μπορώ να φτάσω ποτέ αυτό που ήταν κάποιος άλλος καλλιτέχνης που ήταν ο εαυτός του. Θα προσπαθώ ως Ευρυδίκη να κάνω κάποιον άλλον. Χαίρομαι που μέσα από αυτό γίνομαι ξανά παιδί. Το βλέπω σαν παιχνίδι, σαν διασκέδαση. Θα περνάω πάρα πολύ καλά, και μέσα από αυτό θα δίνουμε χρήματα σε ιδρύματα κάθε εβδομάδα. Που αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Πού αλλού σας βρίσκουμε τη φετινή σεζόν;

«Στον Σταυρό του Νότου, τελειώνουμε όμως αυτή την εβδομάδα. Είμαστε ήδη τρεις μήνες. Είχαμε μια πολύ όμορφη σεζόν μαζί με τον Ησαϊα Ματιάμπα και τη Μυρτώ Ναούμ και συνεχίζω με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM