Αποκλειστικό: YFSF: Μπεκατώρου: «Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τα παιδιά» (pics)

YFSF: Έρχεται στις οθόνες μας για 6η σεζόν, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, και φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή επιτυχία του. Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Η υπέρλαμπρη Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται και αυτή τη σεζόν στο τιμόνι του «Your Face Sounds Familiar», και μαζί με τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την έναρξη του show.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο News2u.gr και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που για ακόμη μια χρονιά το show μεταμφιέσεων συνεχίζει δυναμικά, με το τηλεοπτικό κοινό να ανυπομονεί να δει τους 10 αγαπημένους καλλιτέχνες να «τσαλακώνονται» και  να μας χαρίζουν απίστευτες μεταμφιέσεις και γέλιο.

«Έχω δημιουργικό άγχος και θέλω να πάει καλά το πρόγραμμα. Να αρέσει στον κόσμο αυτό που έχουμε φτιάξει. Δεν θεωρώ δεδομένη την επιτυχία του show επειδή πήγε καλά και τα προηγούμενα χρόνια. Στην τηλεόραση δεν έχω μάθει να λειτουργώ έτσι, έχω μάθει να πηγαίνω μέρα με τη μέρα. Μακάρι να πάει το ίδιο καλά, αλλά πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

-Αν δεν ήσασταν η παρουσιάστρια του YFSF, θα μπορούσατε να βρεθείτε στην κριτική επιτροπή ή σας είναι δύσκολο να ασκήσετε αρνητική κριτική στους άλλους;

«Όχι δεν θα μπορούσα. Αλλά και από την άλλη δε νομίζω ότι έχω ούτε το υπόβαθρο, ούτε τις γνώσεις για να μπορέσω εγώ να κρίνω αυτά τα παιδιά. Θα πρέπει να κριθούν από ανθρώπους που έχουν γνώσεις υποκριτικές, φωνητικές, μουσικές. Και σαν διαγωνιζόμενη θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ να συμμετάσχω, δεν είμαι σίγουρη αν θα έλεγα το "ναι". Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν τα παιδιά. Δεν είναι μόνο φωνή, είναι πολλά».

-Με δυο παιχνίδια και το σπίτι σας, μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος;

«Τα προλαβαίνω όλα. Μένει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, αλλά δεν πειράζει. Είναι όλα ωραία, είναι δημιουργική η φάση αυτή οπότε έχω συνηθίσει πως όταν κάνω το YFSF και το Still Standing έχω λιγότερο χρόνο για εμένα και το σπίτι μου. Όταν κάνω μόνο το Still Standing βρίσκω περισσότερο χρόνο.

-Έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ αστείο που σας έχει μείνει όλα αυτά τα χρόνια στο παιχνίδι;

«Κάθε φορά γίνονται πάρα πολλά. Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα είναι το σοκ που είχα πάθει όταν είχε βγει ο Κώστας Δόξας ως Γωγώ Τσαμπά. Αυτό δε θα το ξεπεράσω ποτέ».

Δείτε τις φωτογραφίες με την Μαρία Μπεκατώρου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM