Αποκλειστικό-YFSF: O Στέφανος Μουαγκιέ στο News2U: «Δεν είχα δει ποτέ τα προηγούμενα YFSF» (pics)

Στέφανος Μουαγκιέ -αποκάλυψη στο News2U. Επιστρέφει στην TV και με το αγαπημένο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar» στις 16 Φεβρουαρίου και μας λέει τα πάντα όλα και σχετικά με το παιχνίδι. Όχι μόνο όμως.

Ο Στέφανος Μουαγκιέ , γνωστός ηθοποιός, είναι εκ των διαγωνιζόμενων στο σόου με οικοδέσποινα τη Mαρία Μπεκατώρου. 

Μας λέει λοιπόν πώς πείστηκε για να πει το «ναι», τι σχέση είχε με το σόου τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και ποιες είναι οι δυο ταινίες που πρόκειται να βγουν στις οθόνες σε λίγο καιρό στις οποίες παίζει - στη μία κιόλας κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο. 

«Και από την παραγωγή αλλά και φίλοι μου που είχαν συμμετάσχει στο παιχνίδι, με έπεισαν  ότι αν πάρω μέρος στο YFSF, θα περάσω πολύ καλά, καθώς επικρατεί όμορφο κλίμα. Παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι οι ρυθμοί στην τηλεόραση είναι λίγο δύσκολοι, δεν πτοήθηκα. Από τη στιγμή που με έπεισαν όλοι ότι θα περάσω καλά, δέχτηκα».

-Έχεις γνωριστεί με τους υπόλοιπους παίκτες; Έχετε δέσει σαν παρέα;

«Εννοείται! Το ωραίο είναι ότι από το λίγο που είμαστε μαζί έχουμε δέσει όλοι».

-Νιώθεις ανταγωνισμό σε σχέση με τους υπόλοιπους;

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτό το project. Τα χρήματα όποιου κι αν κερδίζει πηγαίνουν για καλό σκοπό. Πρόκειται για ευγενή άμιλλα. Δε νομίζω ότι κάποιος θα το βλέπει ανταγωνιστικά. Σίγουρα οι νίκες αισθάνεσαι ότι επιβραβεύουν τον κόπο σου. Αλλά εγώ τουλάχιστον έχω καταλάβει ότι δεν το βλέπει κάποιος ανταγωνιστικά».

-Το παρακολουθούσες το παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια και φανταζόσουν τον εαυτό σου εκεί;

«Δε θα σου πω ψέματα, παρόλο που σε αρκετά συμμετείχαν φίλοι μου, δεν το είχα δει ποτέ. Μπήκα στη διαδικασία όταν μου το πρότειναν και είδα ότι πραγματικά γίνεται μια αξιόλογη δουλειά και στο κομμάτι των μεταμφιέσεων, αλλά και στο κομμάτι των ερμηνειών από τους παίκτες που το απαρτίζουν».

-Εκτός από το YFSF, πού αλλού σε βρίσκουμε τη φετινή σεζόν;

«Είμαι στη τηλεοπτική σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», για δεύτερη χρονιά. Επίσης, από το καλοκαίρι συζητάω για ένα project που τελεί υπό την αιγίδα της Στέγης Γραμμάτων. Σε λίγους μήνες θα βγουν οι δυο ταινίες που συμμετέχω. Στη μια πρωταγωνιστώ, «Μούσα» λέγεται και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Νικολόπουλου. Η δεύτερη ταινία είναι «Ο Ράφτης», με πρωταγωνιστή τον Δημήττη Ήμελλο».

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM