Βελόπουλος: Υπεύθυνοι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός για τα προβλήματα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καταλογίζει ευθύνες τόσο στην κυβέρνηση όσο και αποκλειστικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος –όπως αναφέρει– «ανέχεται τους ανευθυνοϋπεύθυνους υπουργούς του»

Πυρά άνοιξε ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Μήδεια» και όσα αυτή άφησε πίσω της.

«Δεν αναζητείς κάποιο "μπαλάκι", απλά βρίσκεις τον υπεύθυνο»

«Η πολιτική δεν είναι "αντισφαίριση" για να αναζητούμε "μπαλάκι ευθυνών". Ακολουθώντας τη γραμμή της ρήσης "αρχή άνδρα δείκνυσι", δεν αναζητείς κάποιο "μπαλάκι", απλά βρίσκεις τον υπεύθυνο, ώστε να αποδοθούν ευθύνες», επισήμανε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Υπεύθυνη η κυβέρνηση αλλά και προσωπικά ο πρωθυπουργός»

Ο κ. Βελόπουλος μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, συμπλήρωσε: «Υπεύθυνη όμως είναι η ίδια η κυβέρνηση αλλά και προσωπικά ο πρωθυπουργός, που ανέχεται τους ανευθυνοϋπεύθυνους υπουργούς του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM