Μπακογιάννη: Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Μπακογιάννη: Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας - Σύμβαση μεταξύ όλων των αρμοδίων για συντονισμό

Του Μάκη Θεοδώση

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ κατέθεσε την άποψη πως «η κακοκαιρία ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο και στην Αμερική αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα».

Όσον αφορά την εισβολή διαδηλωτών σήμερα το πρωί στο Υπ. Υγείας που πέταξαν τρικάκια για τον Κουφοντίνα, απάντησε πως «εμείς οι δημοκράτες πιστεύουμε στον απόλυτο σεβασμό του κράτους δικαίου, και αυτό θα συνεχιστεί».

Για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και την ταλαιπωρία των πολιτών τόνισε πως «δεν υπάρχει θεομηνία που δεν αφήνει προβλήματα. Έχουμε θέματα με τις υποδομές μας και κάποιοι δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα. Στην Άρτα ξεκίνησαν την υπογειοποίηση καλωδίων. Θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα, να γίνει προγραμματική σύμβαση μεταξύ των φορέων για να το λύσουμε συνολικά».

Τέλος, όσον αφορά το «μπαλάκι» των ευθυνών μεταξύ Περιφέρειας και ΔΕΔΔΗΕ, ανέφερε πως «κανείς δεν ξέρει τους δρόμους καλύτερα από τους δήμους. Θεωρώ πως ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ελλείψεις και οι δήμαρχοι εξοπλίζουν τις αλατιέρες. Έχει σημασία να τονιστεί πως όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM