Γεννηματά: Η πραγματικότητα δεν κρύβεται και οι πολίτες δεν εξαγοράζονται

Γεννηματά: «Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και, όταν έρθει η ώρα, θα τους καταδικάσουν» 

H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά άσκησε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα προβλήματα των κατοίκων εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της κακοκαιρίας, κατηγορώντας τον πως δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες του και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.

«Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα. Πλήρης αποτυχία», ανέφερε στη δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε ότι «η Πολιτική Προστασία, για μία ακόμη φορά, διακρίθηκε μόνο στον ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή! Και απαντά με το γνωστό "οι άλλοι ήταν χειρότεροι"». Ωστόσο, η κυρία Γεννηματά τόνισε πως η πραγματικότητα δεν κρύβεται και, όταν έρθει η ώρα, οι πολίτες θα τους καταδικάσουν.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

«Ο κ. Μητσοτάκης νίπτει τας χείρας του για τη χρεοκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους. Δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο για το πινγκ πονγκ ευθυνών που εκπορεύεται από τους υπουργούς του. Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα. Πλήρης αποτυχία.

Η Πολιτική Προστασία, για μία ακόμη φορά, διακρίθηκε μόνο στον ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή! Και απαντά με το γνωστό "οι άλλοι ήταν χειρότεροι".

Όμως, η πραγματικότητα δεν κρύβεται. 250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα –και όχι μόνο– για ημέρες. Αυτό δεν μπορούν να το συσκοτίσουν, ούτε η πληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ ούτε οι υποσχέσεις για μικροπαροχές στους πολίτες.

Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και, όταν έρθει η ώρα, θα τους καταδικάσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM