Πέτσας: Ανοιχτά τα μαγαζιά και στις «κόκκινες» περιοχές

Στα μαγαζιά λιανικής πώλησης, που βρίσκονται στις επιβαρυμένες περιοχές αναφέρθηκε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας δήλωσε πως τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά ακόμα και στις περιοχές που έχουν εισέλθει στο επίπεδο 4.

Σημειώνεται πως το επίπεδο 4 (κόκκινες περιοχές) είναι αυτό του αυξημένου κινδύνου και μέχρι στιγμής η Κοζάνη και η Καστοριά βρίσκονται σε αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα ανήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας, στόχος της κυβέρνησης είναι να κρατήσει ανοιχτή την αγορά και πιο συγκεκριμένα το λιανεμπόριο.

Παράλληλα με τα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα αναφορικά με τη διασπορά της πανδημίας, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών εντός της Βουλής να κάνουν μεγάλο ντόρο μέσα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκης, ο κ. Πέτσας δήλωσε:

«Μία πρόταση μομφής που μετατράπηκε τελικά όπως επισήμανε ο πρωθυπουργός σε μπούμπερανγκ κατά του προκατόχου του. Με τη συζήτηση και την ψηφοφορία επαναβεβαιώθηκε η ενότητα της ΚΟ της ΝΔ και η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία να προβληθεί το κυβερνητικό έργο και βέβαια η ουσιαστική διαφορά με τις πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς σε διάστημα 16 μηνών μειώσαμε 18 φόρους ή ρυθμίσαμε φορολογικές υποχρεώσεις ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ή αύξησε 29 φόρους. Ψηφίσαμε 115 νομοσχέδια από τα οποία τα 12 αφορούν κύριες διαρθρωτικές αλλαγές όταν επί ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν αντιμεταρρυθμίσεις όπως στην παιδεία. Εξαλείψαμε το μεγαλύτερο από τα ελλείμματα, το έλλειμμα εμπιστοσύνης και με την αυξημένη εμπιστοσύνη της πατρίδας μας σε διεθνές επίπεδο βελτιώσαμε το επενδυτικό περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM