ΝΔ προς ΚΟ: Παρεμβαίνετε στα social media

Αξιοποίηση των social media-Για άμεσες και συχνές παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί ο Γιάννης Μπούγας τους βουλευτές

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπούγας, έστειλε μήνυμα προς τους "γαλάζιους" βουλευτές, να αξιοποιήσουν έντονα από εδώ και στο εξής τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, προς άμεση πολιτική παρέμβαση.

Η απόφαση πάρθηκε δεδομένου ότι η ΝΔ υστερεί σε αυτό το κομμάτι εν συγκρίσει με την αντιπολίτευση, που χρησιμοποιεί κατά κόρον τα social media. Επίσης, είναι πασιφανές πως όλες οι μεγάλες ειδήσεις των τελευταίων ημερών, επικοινωνήθηκαν μέσω των social, αφήνοντας sites, κανάλια και εφημερίδες "πολλά μέτρα πίσω".

Μήνυμα Γιάννη Μπούγα: «Αξιοποιώντας την πλήρη και άμεση ενημέρωση που μας παρέχεται για όλα τα θέματα της κυβερνητικής πολιτικής, σας ζητώ με παρεμβάσεις, συνεντεύξεις, άρθρα και σχόλιά σας σε εθνικής εμβέλειας, κυρίως όμως σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προβάλουμε το κυβερνητικό έργο, τις θέσεις και απόψεις μας επί όλων των κρίσιμων θεμάτων. Απαιτείται μεγαλύτερη μαχητικότητα και πάθος για να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM