Κοροναϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19.00- Τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό πρόκειται να απευθύνει το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την νέα ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού και την ανακοίνωση νέων μέτρων προστασίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να προχωρήσει σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό σήμερα το απόγευμα, αναφορικά με τα νέα μέτρα που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση ενάντια στην διασπορά της πανδημίας του κοροναϊού.

«Θα ενημερώσω το απόγευμα τους πολίτες για τα νέα μέτρα»

Ο πρωθυπουργός, ενημέρωσε για το νέο διάγγελμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε νωρίτερα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Το απόγευμα θα έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στον ελληνικό λαό»

«Είμαστε αντιμέτωποι με δεύτερο κύμα, που έχει έρθει στην πατρίδα μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Και στη συνέχεια εξήγησε ωστόσο πως «η χώρα μας τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Συνάντηση ΠτΔ-Πρωθυπουργού

Η συνάντηση Σακελλαροπούλου - Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας τους για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα.

Από τη συζήτηση του δεν έλειψαν οι αναφορές στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο χάρη στην τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα. Βεβαίως στο επίκεντρο βρέθηκε και το ζήτημα του κοροναϊού μετά την χθεσινή «έκρηξη» κρουσμάτων.

Να σημειωθεί επίσης πως στις 12:30 ο πρωθυπουργός έχει προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τους περιφερειάρχες της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ Θ' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ:

  • υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • περιορισμός της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες (σε περιοχές ενταγμένες στα επίπεδα 3 και 4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM