Ενοχλημένοι οι τηλεθεατές από το debate Τραμπ-Μπάιντεν (pics)

«Χαοτικό» χαρακτηρίστηκε το πρώτο debate Τραμπ-Μπάιντεν ενόψει των Αμερικανικών προεδρικών εκλογών και όσοι το είδαν εξέφρασαν την ενόχληση και την δυσαρέσκεια τους.

Oi περισσότεροι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το πρώτο debate των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ δείχνουν την ενόχληση τους.

Σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση, η οποία έγινε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, οι τηλεθεατές αισθάνθηκαν ενοχλημένοι από τον εξαιρετικά τεταμένο και εξαιρετικά «αρνητικό» τόνο. Να σημειωθεί πως μόλις το 17% των ερωτηθέντων αναφέρει πως αποκόμισε κάποια θετική αίσθηση από τη συζήτηση Τραμπ-Μπάιντεν.

Ποιος «βγήκε» νικητής από το πρώτο debate

Σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση, το 48% των τηλεθεατών κρίνει ότι νικητής αυτής της πρώτης αναμέτρησης, πριν τις εκλογές, ήταν ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν. Ενώ από την άλλη, το 41% θεώρησε πως κέρδισε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Το υπόλοιπο 11% θεώρησε ότι δεν κέρδισε καθαρά κανείς.

Τι ενόχλησε τους τηλεθεατές

Το 69% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με το ΑΠ-ΜΠΕ, είπε ότι αισθάνθηκε «ενοχλημένο» από τον τόνο της τηλεμαχίας. Και μόλις το 17% σημείωσε πως αισθάνθηκε καλύτερα «πληροφορημένο» μετά το τέλος του debate. Περίπου το 20% είπε πως αισθάνθηκε απαισιοδοξία.

Οικονομικοί αναλυτές σχολίαζαν λίγη ώρα νωρίτερα πως θεωρούν πως η έκβαση της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένη και ότι υπάρχει πολλή «αβεβαιότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM