Σταμπουλίδης: Δεν εισηγηθήκαμε ποτέ την αναστολή του take away

Για την απόφαση σχετικά με το take away μίλησε ο γ.γ. Eμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή

Για την αλλαγή της απόφασης αναφορικά με το take away μίλησε ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε πως «δεν ήταν δική μας εισήγηση, όπως καταλαβαίνετε γι' αυτό και η απόφαση μας έπιασε άξαφνα».

Αναφορικά με τις λαϊκές αγορές, ο κ. Σταμπουλίδης δήλωσε πως το κλείσιμο των λαϊκών αγορών το Σάββατο δεν θα εξυπηρετούσε τα σούπερ μάρκετ, καθώς θα είχαμε εικόνες συνωστισμού. Μάλιστα, πρόσθεσε πως στις λαϊκές τηρούνται τα μέτρα προστασίας μεταξύ των παραγωγών και έχουν παρατηρηθεί ελάχιστες παραβάσεις.

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η Επιτροπή εισηγείται, έχει τα επιστημονικά δεδομένα από την υγειονομική πλευρά, ενώ από την άλλη υπάρχει η οικονομία», δήλωσε ο κ. Σταμπουλίδης ερωτηθείς για τις συνεχείς αλλαγές που υπάρχουν στα περιοριστικά μέτρα.

Ερωτηθείς για την αναστολή του click in shop και αν όντως ήταν ορθή απόφαση, ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή δήλωσε πως θα υπήρχε μια επιφόρτιση στην κινητικότητα, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως «αν μπορέσουμε μέσα στις επόμενες μέρες να ανακόψουμε τη μετάδοση του ιού στην κοινότητα, θα το επαναφέρουμε».

«Έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε την κρίση, ακόμη και με τα μέτρα που είναι σε εφαρμογή», κατέληξε ο κ. Σταμπουλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM