Πελώνη: Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το επόμενο Σάββατο

Οι δηλώσεις της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου

για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το ερχόμενο Σάββατο, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Με απόφαση της κυβέρνησης, και κατόπιν αξιολόγησης των στοιχείων, οι λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν κανονικά το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να επιμεριστούν οι καταναλωτές σε διαφορετικά σημεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισκέψεις του πρωθυπουργού σε Κύπρο και Ισραήλ

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Λευκωσία, όπου αυτή την ώρα συναντάται με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης είναι ο συντονισμός των δύο κυβερνήσεων σε μια σημαντική συγκυρία για το Κυπριακό εν όψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που αναμένεται να συγκαλέσει ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών», τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι στη συνέχεια «ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Ιερουσαλήμ, όπου στις 16.45 θα έχει συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Αντικείμενο της συνάντησής τους είναι η ανασκόπηση των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, η διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας και η επαναβεβαίωση της συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ στον αμυντικό τομέα».

Αναφορικά με τη χθεσινή διακοπή ρεύματος και τις δόσεις εμβολίων, η κ. Πελώνη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «χάθηκαν μερικές».

Τέλος, να σημειωθεί πως νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως θα εξεταστεί σήμερα το θέμα για τη λειτουργία των ανθοπωλείων ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM