ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 21/2/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) οι χθεσινές προτάσεις μας (20/2/’21.) Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 1,90 και 2,05 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Λάτσιο – Σαμπντόρια 1-0 (1 και under 4,5 η πρότασή μας) και Ατρόμητος – Λάρισα 1-1 (1X και under 2,5 η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα AEK – Αστέρας Τρίπολης 2-2 (2-3 γκολ η πρότ.) είχαμε αστοχία καθώς η πρόβλεψή μας δεν «βγήκε» για ένα γκολ.

Συνεχίζουμε σήμερα (21/2) με στοιχηματικές προτάσεις για τη Super League:

ΠΑΟΚ – Λαμία (15:00)

Ο ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική, στη φιλοξενία του ΠΑΣ Γιάννινα (ο αγώνας διεξήχθη στο Περιστέρι) αναδείχτηκε νικητής με σκορ 0-2. Βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον Άρη (-1 από την 2η ΑΕΚ) και στοχεύει στη δεύτερη θέση (πολλοί οι διεκδικητές με μικρή βαθμολογική διαφορά) και ένα από τα τρία εισιτήρια για τα προκριματικά του Conference League. Από την άλλη η Λαμία, αν και στην επικίνδυνη ζώνη, «τρέχει» ένα σερί 6 αγωνιστικών αήττητη. Παρά την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και του ισχυρού κινήτρου της, πιθανολογούμε πως δεν θα καταφέρει κάτι απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,90.

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (15:00)

Ο Βόλος έρχεται από νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 2-1 στην Κρήτη. Βρίσκεται κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (στην 7η θέση), μακριά από την εξάδα (-11), όσο και από την επικίνδυνη ζώνη (+13). Από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης, έρχεται από την ήττα στην έδρα του με αντίπαλο την Λαμία με σκορ 0-1, αλλά εκτός έδρας έχει σημειώσει σπουδαία αποτελέσματα στους 8 τελευταίους αγώνες του (1-3-4). Βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +8 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και με βάση και την εικόνα του, δεν φαίνεται να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,90.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (17:15)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται από νίκη, για το Κύπελλο Ελλάδας, επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «8», ενώ για το πρωτάθλημα, από ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-2 (οι δύο αγώνες δεν μπόρεσαν να διεξαχθούν στους «Ζωσιμάδες» λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου). Βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +7 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και σίγουρα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός για να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Από την άλλη ο ΟΦΗ έχασε από τον Βόλο 2-1 στην Κρήτη, σημειώνοντας την 6η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα, να βρίσκεται πλέον στο +5 από τον Παναιτωλικό και να κινδυνεύει η παραμονή του αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό. Η πρόταση είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 2,00.

Ολυμπιακός – Άρης (19:30)

Οι ερυθρόλευκοι (με βάση και την εικόνα τους) μοιάζει σχεδόν αδύνατο να χάσουν το πρωτάθλημα (+13 από την δεύτερη ΑΕΚ), ενώ παράλληλα έβαλαν πλώρη για τους «16» του Europa League με την επικράτησή τους επί της Αϊντχόφεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-2. Αυτό τους βοήθησε σίγουρα να «ξεχάσουν» και την πρόσφατη ήττα τους από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Λεωφόρο (την πρώτη τους για φέτος στο πρωτάθλημα). Από την άλλη ο Άρης, βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και «βλέπει» την πολυπόθητη δεύτερη θέση με διαφορά -1. Η πρόταση είναι 1 και over 1,5 με απόδοση 2,10.