ΠΑΟΚ: Νίκη με ανατροπή! 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα (vid-pics)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα για μία ακόμη φορά απέδειξε πόσο δυνατός είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Αυτή τη φορά «λαχτάρησε» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού προηγήθηκε με 1-0 στο 31΄, σκορ το οποίο ανατράπηκε τελικά από τον Δικέφαλο του Βορρά στο 92ο λεπτό!

Ο ΠΑΣ που προηγήθηκε στο 31’ με τον Εραμούσπε και ισοφαρίστηκε στο 52’ από τον Σφιντέρσκι, κρατούσε τον ΠΑΟΚ στο 1-1, όμως σε μια στημένη μπάλα, όπου υπάρχει υποψία φάουλ, πριν πάρει την πρώτη κεφαλιά ο Τσόλακ για να γεμίσει προς το κέντρο της περιοχής  (εξετάστηκε η φάση και για οφσάιντ) ο Ελ Καντουρί με υπέροχο γυριστό σουτ στο 92΄, έκανε το 2-1 και χάρισε στον Δικέφαλο του Βορρά, ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι σε μια πολύ γενναία ομάδα.

Καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα μετά το κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι Θεσσαλονικείς έχαναν με 0-1 αποδείχτηκε πως ήταν οι τρεις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία (Τζόλης, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ).

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έφτασε τους 18 βαθμούς μετά την 5η της νίκη σε οκτώ αναμετρήσεις και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από Άρη και Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76’ Τσόλακ), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46’ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια (46’ Τζόλης), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (96’ Ουαγκέ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Λεό (61’ Ντομίνγκεθ), Καρτάλης (81’ Λώλης), Παμλίδης, Κρίζμαν (25’ Ελευθεριάδης).