Παναθηναϊκός: Ρικ Πιτίνο η μεγάλη επιστροφή!

Κι όμως τον έπεισε. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέμενε και επέμενε και τελικά "υποχρέωσε" τον Ρικ Πιτίνο να επιστρέψει στην Αθήνα για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Αμερικανός προπονητής που μόλις πρόσφατα ανέλαβε την Εθνική μας ομάδα, θα ντυθεί ξανά στα "πράσινα" και θα αναλάβει εκ νέου τον Παναθηναϊκό, όπως έκανε και πέρσι μεσούσης της περιόδου και βοήθησε στην ανάκαμψη της ομάδας.

Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των πρασίνων.

Ο Πιτίνο θα οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, αλλά οι υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των υποχρεώσεων με τον Παναθηναϊκό.

Η ομοσπονδία πάντως αισθάνθηκε έκπληξη από τη συμφωνία του Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, «σίγουρα πλέον διαμορφώνονται νέες συνθήκες, νέα δεδομένα τα οποία οφείλουμε να επανεξετάσουμε. Ακολούθως θα τοποθετηθούμε επί του θέματος. Στην προ λίγων ημερών παρουσίαση του κ. Πιτίνο είχε πει δημοσίως 2-3 φορές πως δε θα ασχοληθεί με άλλη ομάδα».

Remaining Time-0:12

Fullscreen

Unmute