Παναθηναϊκός: Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα! 1-1 με τον Βόλο (vid-pics)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη, ο εκπληκτικός Βόλος έμεινε όρθιος και στο ΟΑΚΑ και το ντεμπούτο του Μπόλονι συνοδεύτηκε με το τελικό 1-1 που φέρνει τους Βολιώτες στους 11 βαθμούς και τον Παναθηναϊκό μόλις στους 3!

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά τα είχε όλα με το μέρος του, κατάφερε να προηγηθεί στο 56′ με τον Καρλίτος, αλλά άρχισε να κάνει… καθυστερήσεις από το 80′, αντί να ψάξει για δεύτερο γκολ και το πλήρωσε.

Ο Μπαρτόλο ήρθε στο 92′ μέσα στην περιοχή και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αλλά αποδίδοντας δικαιοσύνη στο ματς, αφού ο Βόλος με την εικόνα του άξιζε να φύγει με βαθμολογικό όφελος.

Χαμένο πέναλτι από τον Καρλίτος στο 55′, ασίστ στο ντεμπούτο του ο Μαουρίσιο, επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ο Νίνης που αγωνίστηκε σαν αλλαγή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι):Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατηγιοβάνης, Αϊτόρ (68′ Μολό), Καρλίτος (76′ Μπουζούκης), Μακέντα.

Βόλος (Άνχελ Λόπες):Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (73′ Νίνης), Μπαριέντος (77′ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Δουβικας.