Ολυμπιακός: Ήττα στο πόλο μετά από 8,5 χρόνια (pics)

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 8-7 του Ολυμπιακού στον Πειραιά στην πρεμιέρα της Α1 Ανδρών και είναι η πρώτη ομάδα που τον κερδίζει στην κανονική περίοδο μετά από 8,5 χρόνια.

Εντυπωσιακό ντέρμπι και… έκπληξη είχε η πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών, με την Βουλιαγμένη να επικρατεί 8-7 του Ολυμπιακού στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η ομάδα του Κόλιανιν αιφνιδίασε τους «ερυθρόλευκους» με όπλο την ισχυρή αμυντική λειτουργία και τους έσπρωξε στην πρώτη ήττα σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος έπειτα από το 2012!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, από την άλλη, έμεινε σχεδόν… θεατής στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντάς το χωρίς γκολ και έχοντας τραγικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω. Στην τέταρτη περίοδο ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 2-4, 5-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γραμματικός, Συρμάς, Μαθιόπουλος.

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 2, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.