Μποχωρίδης: Κοντά στον Παναθηναϊκό (vid-pics)

Παναθηναϊκός και Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκονται σε συνεχή επαφή, και όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος γκαρντ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ μετά από τρία χρόνια.

Είναι ένας παίκτης του οποίου τα χαρακτηριστικά αρέσουν πολύ στον νέο τεχνικό του «τριφυλλιού», και εφόσον αποκτηθεί, θα του δώσει ρόλο στην ομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό τους κορμό μετά τις αποχωρήσεις των Καλάθη και Παππά και έτσι η περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη επανήλθε ξανά στο προσκήνιο. Οι διαδικασίες φαίνεται πως έχουν προχωρήσει και η επιστροφή του διεθνή γκαρντ στον εξάστερο είναι σχεδόν δεδομένη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Μποχωρίδη βρίσκεται εδώ και μήνες στα... σκαριά, ενώ η πιθανότητα του deal είχε συζητηθεί και πέρσι.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος είναι ενεργό μέλος της Εθνικής, έχοντας συμμετοχές και ρόλο στα «παράθυρα», ενώ ήταν ο ηγέτης του Άρη κατά την διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, μετρώντας 14,6 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ ανά ματς στην Basket League.

Δείτε την ακόλουθη gallery: