Άρης: Μόνος στην κορυφή! 1-0 τον Απόλλωνα (vid-pics)

Το γκολ του Μπρούνο Γκάμα  στο 35΄έμελλε να είναι το μοναδικό του αγώνα που έδωσε το τρίποντο στον Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τώρα παραμένει μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας έδειξε ψυχή στο 2ο μισό του αγώνα και έβαλε δύσκολα στους Θεσσαλονικείς.

Έπαιξε φουλ έδρα ο Καραντώνης, από τον οποίο η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει αρκετά παράπονα, ενώ δεν άφησε ούτε μισό λεπτό παραπάνω από τα +6 λεπτά παρά τις καθυστερήσεις των γηπεδούχων και την διπλή αλλαγή που έφαγε τουλάχιστον ένα λεπτό!

Ανώτερος στο πρώτο μέρος ο Άρης, είχε τον διαρκή έλεγχο αλλά σκόραρε στην μοναδική του φάση και στο δεύτερο ημίχρονο πήγε το ματς συντηρητικά και λίγο έλειψε να την... πατήσει!

Στην κορυφή με 13 βαθμούς μετά από πέντε ματς παραμένει ο Άρης, ενώ δεν κατάφερε να πάρει μεγάλο αποτέλεσμα ο Απόλλων Σμύρνης και μένει στους 3 βαθμούς στο δεύτερό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα!

Μεγάλο ματς από τα δύο χαφ των ομάδων, Ματίγια και Σλίβκα, μπήκε και έδωσε ώθηση στον Απόλλωνα ο Μουνιέ, ενώ ο Σάσα βοήθησε σημαντικά τους κίτρινους στο ανασταλτικό κομμάτι.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Τζέγκο (57’ Λούκας Σάσα), Ματίγια (93’ Μάνος), Μπερτόγλιο (93’ Μπαγκαλιάνης), Ματέο Γκαρσία (75’ Μαντσίνι), Γκάμα (75’ Κάτσε), Λόπεθ

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης, Χουχούμης (62’ Ντάουντα), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής (90’ Ιωαννίδης), Μπαξεβανίδης, Φατιόν (45’ Τσαλμπούρης), Σλίβκα, Μπεντινέλι (90’ Κόλ), Μαρκ Φερνάντεθ (62’ Μουνιέ), Τσιλούλης.