Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στα Προπύλαια – Στάση εργασίας από τη Δ.Ο.Ε.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (4/2) στα Προπύλαια ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στις «αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις» – 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από την Δ.Ο.Ε.

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα γίνει αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 στα Προπύλαια στη 13:00 το μεσημέρι.

Γιατί πραγματοποιείται το νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο 

Εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές «μάχονται» ενάντια, όπως υποστηρίζουν, στις «αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις», ενώ απαιτούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.) ζητά την «απόσυρση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την απόσυρση του Ν.4692/2020 και της Υπουργικής Απόφασης για την επιχειρούμενη αξιολόγηση, να παρθούν τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε τα σχολεία να λειτουργούν με υγιεινή και ασφάλεια».

Επίσης, απαιτεί να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου τα σχολεία της χώρας να λειτουργούν με υγιεινή και ασφάλεια για όλους.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωση

Στάση εργασίας από την Δ.Ο.Ε.

Επιπλέον, να σημειωθεί, πως η Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας(τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος και τρεις πρώτες του απογευματινού-ολοήμερου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM