Κοινή συνέντευξη Τύπου Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη: Τι αλλάζει σε παιδεία και ΑΕΙ

Βαθιές τομές για τα σχολεία και την ασφάλεια των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων  Προσλήψεις 1.000 αστυνομικών - Ενημέρωση από Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη

Για το άνοιγμα των σχολείων, την πανεπιστημιακή αστυνομία αλλά και τις αλλαγές στην εισαγωγή των ΑΕΙ θα ενημερώσουν σήμερα οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, (σ. σ. Νίκη Κεραμέως και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης), καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 κοινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επικείμενη διαβούλευση του νομοσχεδίου «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Προστασία της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος».

Του Μάκη Θεοδώση

Παράλληλα, οι υφυπουργοί Παιδείας Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος θα καταθέσουν προτάσεις και για άλλα θέματα, συμπεριλαμβανομένης και της έναρξης λειτουργίας των σχολείων. Το υπουργείο Παιδείας θα καταθέσει προς διαβούλευση νομοσχέδιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει κρίσιμες διατάξεις για τα ΑΕΙ, όπως το Σώμα Φύλαξης των πανεπιστημίων αλλά και η αλλαγή εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, με κατοχύρωση βάσης εισαγωγής και με την κατάθεση από τους υποψηφίους δύο μηχανογραφικών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kyvernisi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM