The Weeknd: Ενθουσίασε στο ημίχρονο του Super Bowl

Ο Καναδός καλλιτέχνης The Weeknd έκανε την εμφάνισή του στο ημίχρονο του τελικού Super Bowl και μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε viral, καθώς μας ενθουσίασε όλους και με το παραπάνω

Ο τελικός του Super Bowl είναι κάθε χρόνο «big deal» τόσο για τους Αμερικανούς όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη και τον παρακολουθούν πιστά εκατομμύρια τηλεθεατές. Πολλές φορές, μάλιστα, οι περισσότεροι ανυπομονούν για τις εμφανίσεις που πραγματοποιούνται στο ημίχρονο του τελικού παρά για τον ίδιο τον τελικό, μιας και οι διοργανωτές «δίνουν ρεσιτάλ» κάθε χρόνο.

Προηγούμενες εμφανίσεις

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως στο ημίχρονο του Super Bowl όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής, όπως Νταϊάνα Ρος, Μπρους Σπρίνγκστιν, Μπιγιονσέ, Rolling Stones, Μαντόνα, Τζάκσον, Τζένιφερ Λόπεζ, Στινγκ, Aerosmith, Πρινς, Lady Gaga, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Blues Brothers, Σακίρα κ.ο.κ.

Ο The Weeknd μάγεψε τα πλήθη

Στον φετινό τελικό που έγινε στην Τάμπα μεταξύ των Buccaneers και των Chiefs, που βρήκε θριαμβευτές τους γηπεδούχους του Τομ Μπρέιντι με 31-9, είχε την τιμητική του ο The Weeknd, ο οποίος έδωσε μια μοναδική παράσταση στο ημίχρονο.

Watch the Super Bowl LV live visual album now & relive your favorite moments from the @Pepsi Super Bowl LV Halftime show w/ @theweeknd, the National Anthem w/ @jsullivanmusic & @ericchurch and America the Beautiful w/ @hermusicx: https://t.co/wb9yMSz3h7 #SBLV pic.twitter.com/1G7mGo4A1w

— NFL (@NFL) February 8, 2021

Το «Super Bowl Halftime Show» μπορεί να είχε κάποιες άδειες θέσεις, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο δεν υστερούσε σε καμιά περίπτωση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

.@TheWeeknd kicks off the #PepsiHalftime show with Starboy! #SBLV pic.twitter.com/DFAi1LNtNl

— NFL (@NFL) February 8, 2021

Ο Καναδός καλλιτέχνης ξεκίνησε την εμφάνισή του στο 55ο «Super Bowl Halftime Show» από τις εξέδρες, αμέσως μετά βρέθηκε μέσα στο γήπεδο και μαζί με δεκάδες χορευτές πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα. Ερμήνευσε τα εξής τραγούδια: «Starboy», «The Hills», «Can't Feel My Face», «I Feel It Coming» και έκλεισε με το «Blinding Lights».

Μάλιστα, να σημειωθεί πως για να γίνει η εμφάνιση αυτή, ο ίδιος ο καλλιτέχνης έδωσε από την τσέπη του 7 εκατ. δολάρια. Την παραγωγή του σόου επιμελήθηκε η εταιρεία Roc Nation του Jay-Z σε συνεργασία με το NFL.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση του The Weeknd στο Super Bowl:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM