Super Bowl: Η Jennifer Lopez τραγούδησε μαζί με την κόρη της στη σκηνή (vid)

Jennifer Lopez και Shakira μάγεψαν το κοινό με τις ερμηνείες τους στο ημίχρονο του Super Bowl χθες το βράδυ. Ωστόσο αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η κόρη της JLo, η 11χρονη Έμμε.

Η 11χρονη κόρη της ηθοποιού και τραγουδίστριας που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, εμφανίστηκε κατά την διάρκεια του τραγουδιού «Let’s Get Loud» μέσα σε ένα ασημένιο κλουβί και αποτέλεσε μέρος μιας χορωδίας πανομοιότυπα ντυμένων παιδιών προτού δώσει μια σόλο ερμηνεία. Στην συνέχεια, συνόδευσε την διάσημη μητέρα της στο τραγούδι, το οποίο είχε ερμηνεύσει το 1999 με τον πατέρα της, με την Shakira να παίζει ντραμς.

Στην συνέχεια, η μικρή ερμήνευσε το τραγούδι του Bruce Springsteen, «Born in the USA». «Λατίνος» φώναξε τότε η Jennifer Lopez, ανοίγοντας την κάπα με φτερά που φορούσε και αποκαλύπτοντας την σημαία του Πουέρτο Ρίκο στο εσωτερικό της, καθώς τόσο η δική της καταγωγή όσο και του πρώην άντρα της, είναι από το Πουέρτο Ρίκο, παρόλο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Νέα Υόρκη.

Super Bowl: Η Jennifer Lopez έκανε την έκπληξη φέρνοντας την κόρη της στην σκηνή

Η Έμμε, η 11χρονη κόρη της Jennifer Lopez, ανέβηκε στην σκηνή του Super Bowl και τραγούδησε παρέα με την διάσημη μητέρα της (παρακολουθήστε την ερμηνεία της στο 11'39'').

Το συγκινητικό αφιέρωμα του πατέρα της Marc Anthony

Την σπέσιαλ αυτή εμφάνιση της κόρης της Jennifer Lopez, υποδέχτηκαν με τρυφερά σχόλια διάσημοι φίλοι τους, όπως η Kim Kardashian που τουίταρε: «Μπορούμε να πούμε για την εκπληκτική κόρη της Jennifer Lopez και την εμφάνισή της στο Super Bowl;» με την Khloe Kardashian να προσθέτει: «Πόσο υπέροχη είναι αυτή η στιγμή που μοιράζεσαι μαζί με την κόρη σου;». Ωστόσο, το πιο συγκινητικό αφιέρωμα ήρθε από τον πατέρα της Εμμε, που έγραψε στο Twitter: «Ο μπαμπάς της Έμμα είναι τόσο περήφανος. Είσαι η καρδιά μου και είμαι δικός σου για πάντα».

https://twitter.com/MarcAnthony/status/1224155731710160898?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1224155731710160898&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fsuper-bowl-tzenifer-lopez-me-tin-kori-stin-skini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM