Fenty: Κλείνει ο οίκος μόδας της Rihanna

Κλείνει ο οίκος Fenty της Rihanna δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του

Η είδηση αυτή ήρθε χθες στη δημοσιότητα, σοκάροντας τους fashion insiders της εταιρείας Fenty και όχι μόνο, αφού η Rihanna αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά και λαμπερά πρόσωπα στον κόσμο.

Το ρεπορτάζ του WWD αναφέρει ότι η απόφαση ήταν αμοιβαία μεταξύ της τραγουδίστριας – η οποία ενήργησε ως καλλιτεχνική διευθύντρια και διευθύνουσα σύμβουλος – και του ομίλου ειδών και brands πολυτελείας LVMH.

Πού οφείλεται το κλείσιμο του brand

Φήμες λένε ότι το κλείσιμο του οίκου Fenty μπορεί να οφείλεται στο κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον τομέα της λιανικής, αλλά και στο γεγονός ότι η Rihanna, με έδρα το LA, δεν μπορούσε να συναντηθεί είτε με την ομάδα σχεδιασμού της, η οποία εδρεύει στο Παρίσι, είτε με τους παραγωγούς της στην Ιταλία.

Σε μια σύντομη δήλωση, η LVMH ανέφερε: «Η Rihanna και η LVMH έχουν από κοινού αποφασίσει να αναστείλουν τη δραστηριότητα “Ready To Wear” με έδρα την Ευρώπη, εν αναμονή καλύτερων συνθηκών».

Τα παρακλάδια της Fenty

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Fenty έχει παρακλάδια στη μόδα και την ομορφιά, όπως με τη Fenty Beauty, τη Savage x Fenty, την επιτυχημένη σειρά εσωρούχων της, η οποία αποτελεί μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές στο ημερολόγιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς και με τη Fenty Skin, η οποία λανσαρίστηκε με μεγάλη απήχηση το περασμένο καλοκαίρι.

Φυσικά, εμείς έχουμε κάποιες ελπίδες ότι η φράση «σε αναμονή» θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τη fashion πλευρά της Fenty στο μέλλον, η οποία γιόρταζε την ενδυνάμωση μέσω του ντυσίματος και κέρδισε ένα βραβείο μόδας το 2019.

πηγή: womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM