Rihanna- Jay z : Προσφέρουν από 1 εκ.δολάρια για τη μάχη κατά του κοροναιού (pics)

Η Rihanna έχει δώσει ήδη 5 εκ. δολλάρια για την μάχη κατά του κοροναϊού και πριν λίγες μέρες είπε ότι θα δώσει άλλο 1 εκατομμύριο, ποσό που κάνει δωρεά και ο ράπερ Jay-z.

Τα χρήματα θα διατεθούν από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα των δύο καλλιτεχνών σε κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα το Clara Lionel Foundation της Rihanna και το Shawn Center Foundation του Jay-z θα διαθέσουν τα ποσά σε κοινωφελούς οργανισμούς της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες με σκοπό τη στήριξη και την παροχή φαγητού και αγαθών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως ηλικιωμένοι,άνθρωποι που προσφέρουν αδήλωτη εργασία,άστεγοι, φυλακισμένοι και παιδιά υγειονομικών που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια στον κοροναιό.

«Σε περιόδους κρίσης είναι επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσουμε σαν μια κοινότητα για να διασφαλίσουμε ότι όλοι,ιδιαίτερα οι πλέον ευάλωτοι,έχουν πρόσβαση σε ουσιώδεις ανάγκες: καταφύγιο,υγεία,διατροφή και εκπαίδευση»,ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γκλόρια Κάρτερ,μητέρα του Τζέι Ζι και πρόεδρος του Shawn Center Fountation. «Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την πανδημία είναι με αγάπη και δράση» πρόσθεσε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM