Σέξι -κι όποιος αντέξει- η συλλογή εσωρούχων της Rihanna για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (gallery)

Rihanna. Μια γυναίκα-φαινόμενο, που, ό,τι κάνει, πουλάει! Και τρελά. Στα 32 της χρόνια, εκτός από κορυφαίες επιτυχίες, λανσάρει και καλλυντικά και καυτά εσώρουχα, που είναι στην κορυφή των προτιμήσεων καταρχάς των φαν του Instagram. 

Ήδη το 2016 η περιουσία της άγγιζε τα 160 εκατομμύρια δολάρια. Μια περιουσία που αυξάνεται συνεχώς, δεδομένου ότι και η επιχείρηση εσωρούχων και καλλυντικών της αποφέρουν τα… μέγιστα.

H σειρά lingeries που την «απογείωσε» - οικονομικά

Τον Mάιο του 2018, η Rihanna παρουσίασε τη δική της σειρά lingeries, με μοντέλα ακόμα και ευτραφείς, πολύ juicy γυναίκες. Το στρόφαρε καλά στο πανέξυπνο μυαλουδάκι της και διαπίστωσε πως έτσι τα κέρδη της θα πολλαπλασιάζονταν. Πολλές φορές, δε, η ίδια ποζάρει με καυτά εσώρουχα, απογειώνοντας τα «likes» στο λογαριασμό της επιχείρησής της και στο Instagram αυξάνοντας έτσι και τα μηδενικά στο τέλος στον τραπεζικό της λογαριασμό. Όπως τώρα, που λανσάρει τη νέα της -hot- συλλογή για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Απολαύστε την!

TIP

Για όσους δεν ξέρουν την ειδική περίπτωσή της, η επιχείρηση lingeries με την υπογραφή της έχει και τις ευλογίες διάσημων μοντέλων. Plus sized μοντέλα, κορίτσια με ροζ μαλλιά, τατουάζ και διασημότητες μοιράστηκαν την πασαρέλα με τις Gigi και Bella Hadid στο Brooklyn Navy Yard, όπου η Rihanna παρουσίασε το σόου της Savage x Fenty για την ετικέτα εσωρούχων της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM