Υπάρχει ελληνική κουζίνα στη Σαουδική Αραβία; Βεβαίως, ο Έλληνας Μανώλης Κυριακίδης μετακόμισε στο Χομπάρ πριν τέσσερα χρόνια και έκτοτε μαθαίνει στους Σαουδάραβες τις μεσογειακή γαστρονομία.
Ο Έλληνας σεφ με καταγωγή από την Έδεσσα, άφησε την Ελλάδα εν μέσω κρίσης και έφυγε για τη Σαουδική Αραβία, για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. Σήμερα, είναι σεφ σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο και έχει καθιερώσει μια μέρα την εβδομάδα το ελληνικό φαγητό.
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «εναλλακτικό» κρέας από όσπρια και soy που σίγουρα θα λατρέψεις