Για κορονο-πάρτι συνελήφθη ο γιος του εφοπλιστή Λεβεντάκη

Συνελήφθη ο Γιάννης Λεβεντάκης για συμμετοχή σε κορονο-πάρτι

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο Γιάννης Λεβεντάκης για συμμετοχή σε κορονο-πάρτι. Συγκεκριμένα, ο νεαρός εφοπλιστής συνελήφθη χθες λίγο μετά τις 9.00, έπειτα από καταγγελία κατοίκων της Νίκαιας ότι μέσα στο κατάστημα που διατηρεί στην πλατεία Σπάθα, απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού, είχε μαζευτεί κόσμος με μπίρες και σουβλάκια. Ο γιος του εφοπλιστή συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Ο πατέρας του, Γιώργος Λεβεντάκης, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως «πήραν το παιδί μου με τις παντόφλες. Ήταν στο σπίτι του και τον κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί με άλλους υπαλλήλους για να κάνουν δουλειές και πήραν να φάνε σουβλάκια. Κάποιος κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να πάνε εκεί και να ζητήσουν τον υπεύθυνο. Ο γιος μου, επειδή έχει φοβηθεί μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες, πήγε να δει τι είχε συμβεί ως ιδιοκτήτης. Έφυγε από το σπίτι με τις παντόφλες και τον συνέλαβαν».

Κορονο-πάρτι και στη ΓΑΔΑ

Υπενθυμίζεται πως «κορονο-πάρτι» στήθηκε και στα κεντρικά της ΓΑΔΑ, από έξι αστυνομικούς, οι οποίοι ανάρτησαν φωτογραφία της μάζωξης στα κοινωνικά δίκτυα.

Ειδικότερα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε φωτογραφία με έξι αστυνομικούς, αγκαλιασμένους, χωρίς μάσκες και φυσικά χωρίς αποστάσεις, να… πίνουν ουίσκι. Σύμφωνα, με το δελτίο ειδήσεων του Star, αυτά συνέβησαν μέσα στο γραφείο της Γραμματείας πριν από τέσσερις-πέντε μέρες.

Η φωτογραφία των αστυνομικών, που την ανάρτησαν μόνοι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε και την αντίδραση συναδέλφων τους.

Σημειώνεται ότι στο κέντρο επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο του 100 υπάρχουν ήδη τουλάχιστον οκτώ άτομα που έχουν νοσήσει, ενώ η Αττική βρίσκεται και πάλι στην «κόκκινη» ζώνη από πλευράς κρουσμάτων, με τους αστυνομικούς να καλούνται να δώσουν οι ίδιοι το καλό παράδειγμα τήρησης των μέτρων προστασίας. Αναμένουμε την τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM