Κορονοϊός: Αλυσίδα σούπερ μάρκετ «βράζει» από κρούσματα στη Χαλκίδα - Υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να εργάζονται!

Κορονοϊός: Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας στο News2u.gr, αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Εύβοια με υποκαταστήματα στη Χαλκίδα, μετρά πολλά κρούσματα στο προσωπικό ωστόσο υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να εργάζονται κανονικά!

Καθώς συνεχίζουμε να δίνουμε όλοι μας σκληρή μάχη με τον κορονοϊό, φαίνεται πως κάποια αφεντικά δεν έχουν το Θεό τους! Πριν λίγες ώρες, αναγνώστρια του site μας, κατήγγειλε πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα σε υποκατάστημα στη Χαλκίδα, για ανάρμοστη και επικίνδυνη συμπεριφορά προς τους εργαζόμενούς της.

Η Ν.Κ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Το σούπερ μάρκετ βράζει από κορονοϊό. Έχω δικούς μου ανθρώπους που εργάζονται εκεί και τρέμουν να μιλήσουν για να μη χάσουν τη δουλειά τους. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Πρέπει οπωσδήποτε να αναλάβουν οι Αρχές». Συνεχίζει λέγοντας: «Εμφανίζονται κρούσματα συνεχώς και οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ αδιαφορούν».

Τα στοιχεία της αλυσίδας και των υπαλλήλων είναι στη διάθεση του News2u.gr. Υπάρχει άμεση ανάγκη να επέμβει ο ΕΟΔΥ και η Πολιτεία καθώς και οι Αρχές ενώ υπάρχει αναγκαιότητα ακόμα και άμεσης παρουσίας του Νίκου Χαρδαλιά στο σημείο ώστε να αξιολογήσει την κατάσταση.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό και όλοι μας πρέπει να βάλουμε σκοπό τη διαφύλαξή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM