Κηδεία με μέτρα προστασίας! Ο κορονοϊός παραμονεύει ακόμη και στα φέρετρα (vid)

Κορονοϊός: Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στις κηδείες, με τους υπαλλήλους από τα γραφεία τελετών να φοράνε ολόσωμη φόρμα προστασίας και τα φέρετρα να τυλίγονται με ζελατίνη. 

Τα ρεκόρ σε θανάτους διαδέχονται το ένα το άλλο και ο κορονοϊός φαίνεται ακόμα πιο επιθετικός. Χαρακτηριστική είναι η διαδικασία που ακολουθείται στις κηδείες, με τους αρμόδιους υπαλλήλους να τηρούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, φορώντας την προβλεπόμενη στολή προστασίας, μεταφέροντας τα φέρετρα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε τους υπαλλήλους του γραφείου τελετών να φοράνε την άσπρη φόρμα προστασίας. Ο φόβος πως ο κορονοϊός παραμονεύει σε κάθε επιφάνεια είναι εμφανής, καθώς τα φέρετρα μετακινούνται τυλιγμένα σε ζελατίνη.

Οι αρμόδιοι προσπαθούν να τηρούν κατά γράμμα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάπλωση της πανδημίας.

Πέθανε μέσα σε έξι μέρες

Ο κορονοϊός συνεχίζει ακάθεκτα την πορεία του και όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας χάνουν τη ζωή τους. Ο εκλιπών ήταν 65 ετών και αντιμετώπισε βαριά πνευμονία, προσβεβλημένος από τον ιό της πανδημίας. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ωστόσο η κατάσταση του ήταν τέτοια που μπήκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μετά από δύο ημέρες κατέληξε. Ο θανατηφόρος ιός χρειάστηκε μόλις 6 μέρες για να αφαιρέσει τη ζωή του 65χρονου Σπύρου Εμ.

[video width="546" height="982" mp4="/wp-content/uploads/2020/11/video-1605537166.mp4"][/video]

Με αυξημένα μέτρα προστασίας η κηδεία του Μητροπολίτη Λαγκαδά

Η κηδεία του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος διαγνώσθηκε και πέθανε από τον κορονοϊό, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (16/11) με λιγοστό κόσμο, καθώς και με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα προστασίας όπως επιβάλλουν οι νέες συνθήκες.

Σημειώνεται πως και εκεί οι άνθρωποι που μετέφεραν το φέρετρό του ήταν ντυμένοι με ειδική στολή προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM