Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε 48χρονος αεροπόρος

Θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 48χρονος αεροπόρος, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θρηνούν την απώλεια στελέχους τους, ο οποίος έχασε στα 48 του χρόνια τη σκληρή και –όπως αποδείχτηκε– άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 48χρονο άνδρα της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλευόταν.

Ποιος ήταν ο 48χρονος αεροπόρος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο Ν. Π. υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης Νέας Αγχιάλου, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών. Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου 48χρονου άνδρα θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα». Να σημειωθεί, ωστόσο, πως στεφάνι έχει ήδη αποστείλει ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM