Αιματηρό επεισόδιο στα Καμίνια: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 στον Πειραιά, και ειδικότερα σε σπίτι στα Καμίνια. Η συμπλοκή έγινε μεταξύ αλλοδαπών και είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο και ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά.

Ένα αιματηρό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/11), όταν μια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών οδήγησε στον τραγικό θάνατο ενός εξ αυτών.

Παράλληλα, ακόμη ένας από τους εμπλεκομένους στον τσακωμό σε σπίτι στα Καμίνια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό.

Τι ακριβώς συνέβη στα Καμίνια

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ομάδα 10 Πακιστανών εισέβαλε σε διαμέρισμα επί της οδού Αγίων Αναργύρων και επιτέθηκε στα τρία άλλα αλλοδαπά άτομα που διέμεναν στο σπίτι.

Αφού υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσά τους, ένας από τους δράστες μαχαίρωσε ένα από τα θύματα ‒αγνώστων για την ώρα στοιχείων‒, το οποίο και έπεσε νεκρό αμέσως μετά.

Επιπλέον, το δεύτερο θύμα που χτυπήθηκε από το μαχαίρι του δράστη της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό. Όπως αναφέρεται, ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Με την υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Ασφαλείας του Πειραιά. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ παράλληλα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που κατάφεραν να διαφύγουν. Επίσης, προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Όσα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για το περιστατικό 

Αν και δεν είναι με απόλυτη βεβαιότητα γνωστά τα αίτια της συμπλοκής, οι Αστυνομικές Αρχές έχουν κάποια σενάρια κατά νου. Ειδικότερα, εκτιμούν ότι αφορμή γι’ αυτό το αιματηρό επεισόδιο στα Καμίνια του Πειραιά στάθηκαν προσωπικές διαφορές μεταξύ των αλλοδαπών. Πιο συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM