Μενάνδρου: Εξιχνιάστηκε η συμπλοκή με τον έναν νεκρό (pics+vid)

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στην οδό Μενάνδρου.

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 23χρονου αλλοδαπού και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου έλαβε χώρα στις 13 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, τα ανωτέρω αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, μελών ομάδων οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στην περιοχή.

Ο ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας είναι 32χρονος αλλοδαπός. Ο 32χρονος είχε αρχηγικό ρόλο σε εγκληματική ομάδα που έκανε κλοπές, ληστείες και εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 32χρονος είχε κανονίσει να συναντηθούν με τα δύο θύματα του σε συγκεκριμένο σημείο και όταν αυτά προσήλθαν, έδωσε εντολή στα μέλη της ομάδας του να τους επιτεθούν, χτυπώντας τους με μαχαίρια, ρόπαλα και πυροβολώντας εναντίον τους με πιστόλια.

Φυσικοί αυτουργοί της ανθρωποκτονίας είναι επτά αλλοδαποί, μέλη της ανωτέρω εγκληματικής ομάδας που ηγούνταν ο 32χρονος, πέντε εκ των είναι οι δράστες και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στην υπόθεση τυγχάνουν συγκατηγορούμενοι επιπλέον έντεκα αλλοδαποί που έχουν ταυτοποιηθεί και έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή τους στην συμπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM