Πιερία: Σώες ανασύρθηκαν από χαράδρα οι 2 γυναίκες που αγνοούνταν

Τα ίχνη των δύο γυναικών που αναζητούνταν το τελευταίο 24ωρο στην Πιερία, εντοπίστηκαν και οι δύο τους ανασύρθηκαν σώες και αβλαβείς από την χαράδρα δεκάδων μέτρων από όπου και έπεσαν με το αυτοκίνητό τους. 

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημείο, οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, ανασύρθηκαν σώες, έχοντας τις αισθήσεις τους και αμέσως μετά διακομίστηκαν με σταθμούς του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Να σημειωθεί πως η επιχείρηση στήθηκε στο 24ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας, σημείο, από το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται πως «έφυγε», υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και άγνωστο πότε, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 51χρονη μητέρα και η 36 ετών κόρη της.

Καθώς οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει για αρκετές ώρες σημεία ζωής, δηλώθηκε η εξαφάνισή τους στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης από την αδελφή της 51χρονης γυναίκας.

Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αφού το τελευταίο στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων εξέπεμψε στην Πιερία, οι αστυνομικές αρχές εντατικοποίησαν στο νομό τις έρευνές τους.

Εντέλει, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο πριν από τη 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης σε δύσβατη περιοχή. Για τον απεγκλωβισμό των δύο γυναικών κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη συνδρομή ανδρών της 2ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι δύο γυναίκες ανασύρθηκαν από σημείο της χαράδρας, το βάθος της οποίας φτάνει τα 400 μέτρα. Τέλος, για το συμβάν διενεργεί προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, προκειμένου να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα