Οι γιατροί των φυλακών διέγνωσαν ότι ο 32χρονος άνδρας που ευθύνεται για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα πάσχει από σοβαρή ψυχιατρική πάθηση. Έτσι μια μέρα μετά την προφυλάκισή του μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Βούλγαρης, σήμερα Τρίτη (13/4) ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο της Γραμματείας των Φυλακών Κορυδαλλού, ότι μετά από εξέταση των γιατρών της φυλακής, που μάλιστα έγινε χωρίς παρέμβαση του κρατούμενου ή της υπεράσπισης, αποφασίστηκε να μην τον δεχτούν στο κατάστημα κράτησης, αλλά να μεταφερθεί στην Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών.
Η εξέταση του δράστη από τους γιατρούς έγινε με το που έφτασε στις φυλακές και σήμερα αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Ψυχιατρείο Κρατούμενων Κορυδαλλού.
Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος σκότωσε την εν διαστάσει 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της.