Εκδότης μιλά για στικάκι που εκθέτει δημοφιλείς πρωταγωνιστές

Γνωστός εκδότης αναφέρει ότι έχει στα χέρια του στικάκι που, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύει τη ροπή δημοφιλών πρωταγωνιστών του θεάτρου

Η βεντάλια των καταγγελιών που αφορούν τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο ανοίγει ολοένα και περισσότερο και εμπλουτίζεται, συνεχώς, από αποκαλύψεις, που από τους μη μυημένους ακούγονται σοκαριστικές.

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Για τους μυημένους όμως απλώς δημοσιοποιούνται πράγματα από δεκαετίες γνωστά, που απλώς σήμερα «σκάνε» για άλλους σαν φωτοβολίδες, για άλλους σαν κακοφορμισμένο σπυρί με δηλητηριώδες πύον που έχει ήδη μολύνει κύτταρα του πολιτισμού.

Το news2U.gr είχε αποκαλύψει στο τέλος της περασμένης εβδομάδας δύο νέα γνωστά και δημοφιλή πρόσωπα που ως τώρα δεν έχουν απασχολήσει τη δημόσια συζήτηση, παρά το ότι κυκλοφορούν εδώ και χρόνια φήμες για αξιόποινες δραστηριότητες και καμώματα που λίγη σχέση έχουν με την πολιτισμική αξία του θεάτρου.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν διακινείται ένα στικάκι που λέγεται ότι έχει στα χέρια του εκδότης εβδομαδιαίας εφημερίδας, γνωστής για τον απόλυτα ακραίο –και εκτός δημοκρατικού τόξου– λόγο της.

Παρά ταύτα οι πληροφορίες λένε πως το εν λόγω στικάκι περιέχει οπτικοακουστικό υλικό που σοκάρει

Περιέχει, όπως διατυμπανίζει το εν λόγω φύλλο, πράγματα που αποδεικνύουν ροπή σε αξιόποινες οργιώδεις δραστηριότητες κορυφαία ονόματα του θεάτρου.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί η πρωτοσέλιδη επίκληση μιας τοποθέτησης που είχε κάνει προ καιρού για έναν από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους, στο εν λόγω υλικό, δημοφιλείς ηθοποιούς ο επιφανής ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Θα αφήνατε τον 16χρονο ή 20χρονο γιο σας να πάει εκδρομή τριήμερο με τον Λ…;»

Image removed.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, τον Μάρτιο του 2019, ο κ. Κούγιας είχε πει: «Θα πω κάτι μόνο και ας μου απαντήσει κάποιος με ειλικρίνεια: "θα αφήνατε τον 16χρονο ή 20χρονο γιο σας να πάει εκδρομή τριήμερο με τον Λ…;"».

Δεν γράφουμε κανένα από τα ονόματα των φερόμενων ως εμπλεκομένων στο εν λόγω υλικό που επικαλείται ο εκδότης, γιατί δεν υιοθετούμε αδιερεύνητες αναφορές, πλην όμως αν το υλικό διερευνηθεί από τις δικαστικές αρχές και το υλικό του αποδειχτεί αληθές και όπως περιγράφεται, οι «σεισμικές δονήσεις» στον χώρο του θεάτρου εκτιμάται ότι θα είναι ανεξέλεγκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM